Camping Ariège met zwembad

Criteria wissen
Verliefd op de Aarde? Zoek niet langer naar de volgende vakantiebestemming. Een verblijf op een camping in de Ariège is wat u nodig hebt!

Vakantie op een camping Ariège

De Ariège, vlakbij Andorra in de centrale Pyreneeën, verrast met zowel zijn historische als natuurlijke rijkdom.

Geniet in de ochtendkoelte van een ontbijt aan de voet van de Pyreneeën. Doe mee aan de seizoenstrek van paarden, koeien en schapen, die geleid door herders en herdershonden terugkeren naar de groene bergweiden. Kijk toe hoe de dieren verdwijnen richting bergtoppen, het ene na het andere: een bijzonder schouwspel, dat telkens weer ontroert. De hele zomer lang kunt u genieten van het zachte klimaat van de Ariège met zijn rijke natuur.

"Van nature uit onweerstaanbaar": de Ariège dompelt u volledig onder in een stukje paradijs. Ontdek de talrijke natuur- en dierenparken van het departement. Huiver van angst in de Reptielenboerderij van la Bastide de Sérou, aanschouw de fascinerende wolven in Orlu en trek er tussenuit naar le Château de Lordat, waar de adelaars u boven het hoofd cirkelen. De eenvoud van een verblijf op een camping in de Ariège: kennismaking met een onvoorstelbare waaier van sensaties.

Het is mogelijk om een dag op een boerderij of zelfs in de prehistorie door te brengen. Talrijke grotten dateren uit het Magdalénien en bevatten nog steeds de tekeningen, het gereedschap en de wapens van de eerste mensen. Voor een reis nog verder in de tijd kunt u terecht in het Dinosauruswoud, waar u terugkeert naar de tijd van de allergrootste roofdieren. De ontzaglijke grootte van deze dieren, die de Aarde al lang voor onze soort bevolkten, is angstwekkend.

Camping Ariège

De Ariège: een terugkeer naar de levensbronnen, versterkt door een intense emotionele ervaring.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Om te ontdekken
×