Camping Tarascon-sur-Ariège

Kom genieten van een portie gezonde lucht op de camping in de Ariège!
Aan de voet van de Pyreneeën, op de oever van de Ariège, ligt Tarascon-sur-Ariège. Het dorp beschikt over alle ingrediënten voor een 100% natuurlijke vakantie.

Vakantie op een camping Tarascon-sur-Ariège

Op de plaats waar twee gletsjerdalen samenkomen, hebben het klimaat en de erosie honderden grotten doen ontstaan. Deze natuurlijke woningen dienden als schuiloord voor prehistorische beschavingen, vooral van het Magdalénien.

De middeleeuwen ademen verder in de versterkte ommuring, de houten brug over de Ariège en de woonwijk Sainte Quitterie. Het kasteel van Lacombe en de Chapelle Notre-Dame vullen het historische patrimonium van Tarascon-sur-Ariège verder aan.

De trots van de middeleeuwse architectuur en de kracht van de bergen, die zich tot de hemel oprichten, vormen een gevarieerd samenspel met de zachtheid van de natuur en het klimaat. Vanaf april opent het wolvenpark zijn deuren. U zal meteen weg zijn van deze dieren.

Geniet bovendien van de adembenemende natuur in de bergen via de talloze activiteiten: speleologie, bergbeklimmen, parapente of, in de winter, skiën, sleeën en nog zoveel meer. Het hele jaar door kan u in deze prachtige omgeving heerlijke trektochten maken.

En om van die lange wandelingen, sportactiviteiten en ontdekkingen te bekomen, is een bezoekje aan een spa center of een fitnesscentrum een aangename afsluiter.

De ontspannende rust van de natuur contrasteert met de levendige sfeer in het dorp, zoals het zachte klimaat tegenover de indrukwekkende architectuur staat. Tarascon-sur-Ariège biedt u een onuitputtelijke bron aan activiteiten zodat uw campingverblijf voor het hele gezin een voltreffer wordt!

×