Camping Ax-les-Thermes

Neem uw hele familie mee voor een campingvakantie in Ax-les-Thermes.

In het hart van de Ariègeoise pyreneeën biedt Ax-les-Thermes u op 720 m hoogte, zomer en winter, een uniek vakantiedecor aan. Op de grens met Spanje en Andorra beschikt de streek over warmtebronnen, skipistes en kilometers lange wandelpaden voor de kampeerders! Land van tradities en cultuur, draagt Ax-les-Thermes de stempel van het verleden, van de prehistorische grotten tot het epos van de Katharen. Het resultaat is een zeer rijk erfgoed, dat geen bezoeker onberoerd zal laten.

Vakantie op een camping Ax-les-Thermes

Profiteer van het zomerseizoen in Ax-les-Thermes om de Ariège te (her)ontdekken! Wandelen door de beschermde natuurparken, sportieve tochten door de vallei van Ax of voor de waaghalzen bergbeklimmen en parapente: uw campingvakantie in Ax-les-Thermes staat in het teken van de natuur ...

80 kilometer pistes, 17 skiliften, 194 sneeuwkanonnen, een maximumhoogte van 2300 meter,... Het skioord Ax-les-Thermes vervult al uw wensen op de latten en weet elke sneeuwfan te bekoren!

Ook wellness mag niet ontbreken op uw vakantie: als thermaal station laat Ax-les-Thermes de kuurgasten al eeuwenlang proeven van de weldaden van zijn zwavelhoudende warmwaterbronnen. Aan u om u aan te sluiten bij de talloze fans van deze stad!

Kiezen voor de camping om te genieten van Ax-les-Thermes, is kiezen voor de weelderige natuur van de Pyreneeën, voor ontspanning, recreatie en avontuur.

×