Camping Haute Garonne

Beleef een droomvakantie in het zuidwesten van Frankrijk! Met Toulouse, de Pyreneeën en het Canal du Midi binnen handbereik gaat u een actieve vakantie tegemoet!

Campingvakantie Haute-Garonne

Kies voor een vakantie in uw eigen ritme in een streek vol levensgenieters voor een campingvakantie in de Haute-Garonne! Van de hoge toppen van de Pyreneeën tot de stad Toulouse, van de Spaanse grens tot het Canal du Midi: hier gaat u nieuwe dingen ontdekken en grenzeloos genieten!

Met zijn talrijke wandelpaden is de Haute-Garonne de ideale omgeving voor een verblijf in de natuur! Wandel te midden van de heuvels van de Lauragais en de hoge bergen van de Centrale Pyreneeën of fiets langs de oever van het Canal du Midi op het beroemde fietspad ‘voie verte’. U kunt hier tevens kennismaken met diverse extreme sporten: rafting, canyoning, klimmen…

De streek telt ook veel karaktervolle steden, dorpen en vestingdorpen met elk een sterke eigen identiteit: Revel, Palaminy, Alan en Saint-Bertrand de Comminges met haar antieke stad en middeleeuwse straatjes.

Een bezoek aan de ‘roze stad’ Toulouse mag natuurlijk niet ontbreken. U zult beslist vallen voor de vele musea, schitterende kades en unieke sfeer!

 

Camping Haute-Garonne

Hier in Zuid-Frankrijk bevindt u zich in een gebied waar gastronomie en levenskunst centraal staan! Bezoek een typische streekmarkt en proef de beroemde worstjes van Toulouse, eendenfilet of ganzenlever, een en ander vergezeld van een lekker glas lokale wijn of mineraalwater uit de Pyreneeën!

U vindt hier ook een groot aantal kuuroorden: wat is er nu fijner dan te genieten van een massage of van de weldadige werking van warm water en op die manier een heel ander aspect van de Haute-Garonne te ontdekken?

De streek kan ook bogen op een goede reputatie op het gebied van ambachtskunsten, van fijn meubelwerk in Revel tot aardewerk in Martres-Tolosane. Hier vindt u perfecte souvenirs om mee naar huis te nemen! 

 

0 camping gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Gers

campings Ariège

campings Aveyron

campings Hautes-Pyrénées

We bevelen u ook aan

campings Aude

Om te ontdekken
×