Camping Bourgogne

De vermaarde Bourgogne geniet enorme bekendheid vanwege een paar van de beste wijngebieden van Frankrijk, een uniek middeleeuws erfgoed en fantastische wandelroutes in een idyllische natuur. Ontdek deze bijzondere streek!

Campingvakantie Bourgogne

Tijdens een bezoek aan de Bourgogne lijken de seconden anders weg te tikken. Neem de tijd om volop te genieten van uw vakantie in deze streek waar het leven rustiger en zorgelozer verloopt… De historie- en erfgoedrijke Bourgognestreek telt vele bezienswaardigheden waarop de eeuwen hun stempel hebben gedrukt die u beslist moet bezoeken. Van de Middeleeuwen tot de Renaissance, van de abdij van Cluny, het kasteel van Cormatin tot de plek waar het beleg van Alesia plaatsvond: de overblijfselen en bouwwerken uit vroeger tijden zullen u al hun geheimen onthullen!
Uw campingvakantie in de Bourgogne is ook de ideale gelegenheid om gerenommeerde steden als Beaune, Mâcon of Chalon te bezoeken. Deze steden staan bol van kunst, geschiedenis en gastronomie en zullen u beslist niet onberoerd laten!

Camping Bourgogne

Zeg maar dag tegen de hectiek van de stad als u er te voet op uit trekt op de talrijke wandelroutes: er gaat niets boven wandelen om in uw eigen ritme de schitterende natuur van deze streek te ontdekken! Het bos van Pontigny, de bronnen van de Seine, de steile rotswanden van Le Saussois of de grotten van Blanot: er zijn enorm veel bijzondere plekken te bezoeken en schitterende landschappen te bewonderen! U gaat weer met ontelbaar veel herinneringen naar huis.
Profiteer van uw campingverblijf in de Bourgogne en proef de verrukkelijke producten uit de streek: laat u verleiden door wereldberoemde wijnen als Côtes de Nuits, Chambertin en Romanée-Conti, of proef lokale specialiteiten als mosterd, Epoisses kaas of Charolais rundvlees. Dit zijn de perfecte souvenirs van uw campingvakantie in de Bourgogne om mee naar huis te nemen…

1 camping gevonden

campings Saône et Loire

Om te ontdekken
×