Camping Bourg-en-Bresse

Criteria wissen
Bourg-en-Bresse, op 60 kilometer van Lyon, is beslist een omweg waard. Neem de tijd om in dit rustige stadje van uw vakantie te genieten!

U waant zich meteen enkele eeuwen terug in de tijd wanneer u door de autovrije straten in het centrum van Bourg-en-Bresse wandelt. Neem de tijd om de prachtige herenhuizen met hun schitterende gevels te bewonderen en mis in geen geval de massieve Jacobijnenpoort en de vakwerkhuizen zoals het Hugon-huis of het Gorrevod-huis.
Geniet van de ambiance en de geanimeerde sfeer in het stadscentrum en loop een keer langs de Notre Dame de l’Annonciation. Deze kathedraal, ooit een gewone kerk, werd in de Renaissance gerenoveerd en verenigt nu diverse stijlen. Een bezoek is zeker de moeite waard!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Saône-et-Loire

Campingvakantie Bourg-en-Bresse

Het koninklijk klooster van Brou is ongetwijfeld één van de voornaamste trekpleisters van de stad. Met zijn rijkelijk versierde gevels en gekleurde dakpannen is dit 16e-eeuwse klooster een bezienswaardigheid die niet op uw programma mag ontbreken wanneer u in Bourg-en-Bresse bent. De gotische sculpturen en de marmeren beelden laten geen enkele bezoeker onberoerd.

De allerkleinsten zullen dan weer in hun nopjes zijn in het vrijetijdspark van Bouvent op slechts 2 kilometer van het stadscentrum. U vindt er een bewaakt strand, een watersportcentrum, een speeltuin en tal van wandelpaden. Bourg-en-Bresse is een stad vol natuur en groen!

Maak tijdens uw bezoek aan Bourg-en-Bresse ook een uitstapje naar het bos van Seillon of het 'Ferme-musée de la Forêt’ in Courtes waar een zeer realistische reconstructie van een authentieke boerderij uit de streek van Bresse te bewonderen is. Naar het schijnt weegt de enorme dwarsbalk die deze boerderij schraagt, meer dan 4 ton!
U merkt het al: Bourg-en-Bresse heeft heel wat te bieden …

×