Camping Lons-le-Saunier

Kom ontspannen in de zoutwaterbronnen van Lons le Saunier in het hart van een prachtig park van zeven hectare groot. Een kuuroord te midden van de naaldbossen, een uitzonderlijke wijngaard tussen de heuvels en de meren van de Jura, een stad waar het water alom aanwezig is via de talrijke fonteinen. Alles is mogelijk in Lons le Saunier...

Vakantie op een camping Lons le Saunier

Lons le Saunier en de Jura beschikken over meer dan één troef om u te verrassen... Lons-le-Saunier ligt op meer dan 200 meter hoogte, aan de voet van het Jura-plateau en zorgt voor een ontspannende, heerlijke vakantie. De hele stad zet aan tot flaneren en relaxen: van de talrijke fonteinen en standbeelden op de mooie pleintjes, via de pittoreske steegjes, het stadscentrum met zijn bogengangen, om nog maar te zwijgen over de prachtige tuin rond de thermen en de zoutwaterbronnen.

Ook de omgeving van Lons-le-Saunier loont de moeite: de wijngaarden van Arbois, de uitgestrekte bossen of de meren en ook de watervallen in het regionale natuurpark van de Haut-Jura vormen het kader voor uw mooiste wandelingen.

Camping Lons le Saunier

Maak gebruik van uw verblijf in dit kuuroord om te genieten van de zoutwaterbronnen waarvoor Lons-le-Saunier zo bekend is... Uw vakantie is de ideale gelegenheid om verkwikkende momenten door te brengen in een uitzonderlijk kader.

×