Camping Le Fayolan

Clairvaux les lacs, Jura

« Een strand op het platteland: directe toegang tot het meer van Clairvaux en een verwarmd zwemparadijs »

8.0 10 955 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Le Fayolan

Voor een flinke dosis natuur en authenticiteit tijdens uw vakantie moet u in de Jura zijn, midden in het merengebied! Yelloh! Village Le Fayolan ligt aan de rand van het meer van Clairvaux, de ideale locatie om adembenemende landschappen in een unieke omgeving te ontdekken. De natuur houdt niet op te verrassen, met zacht glooiende, diepgroene bergen, meren en verfrissende rivieren en indrukwekkende watervallen.

 

Op camping Le Fayolan vindt u kwaliteitsaccommodaties, een strand aan het meer, een zwemparadijs met waterglijbanen, een overdekt en verwarmd zwembad en een gezellige en hartelijke sfeer. Alles is aanwezig voor een weergaloze campingvakantie in de Jura!

Daar word je blij van

 • Idyllische omgeving in de Jura in het hart van het merengebied
 • Rechtstreekse toegang tot het natuurmeer van Clairvaux, ideaal voor wie op adem wilt komen
 • Groot verwarmd aquapark met glijbanen, overdekt zwembad, peuterbaden …
 • Ruime keuze aan watersportactiviteiten voor de hele familie: kanotochten met vertrek op de camping
 • Speciale infrastructuur voor de kinderen: beveiligde speelweide en multisportterrein
Open van 07/05/2021 tot 05/09/2021
Onze receptie: +33 (0)3 84 25 88 52

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Yelloh! Village Le Fayolan op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

In Yelloh! Village Le Fayolan komen waterliefhebbers volop aan hun trekken! Vlak naast de camping ligt een schitterend meer. Het zwemparadijs op de camping is gericht op het hele gezin en heeft een overdekt en verwarmd zwembad, een peuterbad en glijbanen. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Vooral voor kinderen zijn op camping Le Fayolan tal van voorzieningen te vinden: een speelplaats met reuzenspin, opblaaskasteel en leuke en originele spellen, een discotheek, een gezellige ruimte voor pubers en een 'underground'-zaal. In juli en augustus is er een minidisco voor kinderen!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Niemand zal zich vervelen. Van 's morgens tot 's avonds worden er in Yelloh! Village Le Fayolan tal van activiteiten georganiseerd. Sporten, op ontdekking gaan, watersport beoefenen op het meer of een tochtje per via ferrata maken: het zijn slechts een paar voorbeelden van wat u er allemaal kunt doen! 

Diensten

Meer weten?

Camping Le Fayolan heeft alles wat er nodig is om nieuwe energie op te doen, plezier te beleven en inkopen te doen. Alle voorzieningen om uw vakantie zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken zijn aanwezig: winkels, een restaurant...

In de omgeving

Meer weten?

Camping Le Fayolan ligt midden in een adembenemende natuurlijke omgeving met meren, rivieren, watervallen, bossen, wijngaarden en pittoreske diepe dalen waarin de mooiste dorpjes van de Jura verscholen liggen. Een regio waarin u door de natuur en de plaatselijke bevolking nieuwe krachten opdoet en waar u zich over kunt geven aan talloze activiteiten.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×