De diensten van de camping Le Fayolan

Camping Le Fayolan heeft alles wat er nodig is om nieuwe energie op te doen, plezier te beleven en inkopen te doen. Alle voorzieningen om uw vakantie zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken zijn aanwezig: winkels, een restaurant...

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bakker
  Discotheek
  Kruidenier / Supermarkt
  Multimediaruimte
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 2km
  Kapper 2km
  Geldautomaat 2km

  Winkeltjes

  Het team van de camping staat altijd ter beschikking, van de warme croissants 's morgens tot ‘s avonds. Bij de kruidenier vind je ook brood en kranten. Wij weten dat je op vakantie wil ontsnappen aan de dagelijkse routine en van iedere minuut wil genieten en daarom staan wij altijd paraat voor jou!

  Eetgelegenheden

  Op vakantie raden wij je aan je leven zo gemakkelijk mogelijk te maken dankzij onze ontbijtdienst (het weekend) en afhaalmaaltijden. Je vindt hier ook een ijskraam en een dienst met bereide afhaalmaaltijden. Kom regionale gerechten proeven in het restaurant en ontspan met een goed glas wijn in de bar terwijl uw kinderen zich vermaken in de kinderclub.

  De diensten op de camping

  In Le Fayolan vind je ook alle diensten die je nodig hebt, zoals de wasserette, de onderhoudszone voor campers. Bij de receptie vindt u toeristische informatie, een tablet die vrij toegankelijk is, met een internet verbinding. Je kan ook mountainbikes en kano's huren voor uren vol ontdekkingen en ontspanning.

  Let op: Wifi is 1u/dag gratis per persoon.

  Diensten in de buurt

  Het dorp Clairvaux ligt op 800 m: winkels en supermarkten, artsenpraktijk, banken, de post, toeristische dienst, restaurants, bibliotheek, zomermarkt met streekproducten op woensdag.

  ×