Camping in Languedoc Roussillon

Criteria wissen
220 km kust, vissers- en plezierhavens en een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden, dat is wat u te wachten staat in Languedoc-Roussillon. Gelegen tussen de Middellandse Zee, de Cevennen en de Pyreneeën, beschikt het achterland over een enorm rijk historisch en cultureel patrimonium.

Ontdeck vakantie kamperen in Languedoc Roussillon

Het Romeinse rijk heeft haar sporen achtergelaten met de Arena's van Nîmes en de Pont du Gard. Uzès, Eerste Hertogdom van Frankrijk, is een stad die u zeker moet bezoeken. Er zal geen ‘geschiedenis' ontbreken tijdens uw kampeerverblijf in Languedoc Roussillon. Carcassonne en Aigues-Mortes zijn getuigen van de Franse middeleeuwse periode. De periode van de forten vindt haar weerklank in de citadel van Mont-Louis.

Een campingvakantie in Languedoc Roussillon, dat is vooral de cultuur van een land vol tradities ontdekken. Op het kruispunt van Spaanse en Provencaalse invloeden biedt Languedoc Roussillon een palet aan ongelooflijke activiteiten: course camarguaise, corrida, petanque, wandeltochten, windsurfen, sportvissen, roeien ... Languedoc Roussillon beschikt ook over de mooiste plekken om te kite-surfen in Frankrijk. Van de vreemdste tot de vaakst voorkomende, al die activiteiten kunt u beoefenen in een natuurlijke en wilde omgeving.

De Languedoc Roussillon is een regio vol tradities die diep verankerd zitten in de geest van haar inwoners, maar is tevens een boeiende en trendy plaats met levendige badplaatsen en een moderne infrastructuur. Montpellier en Perpignan zijn jonge steden met een dynamische uitstraling. Het klimaat wordt door iedereen gewaardeerd en u kunt er het hele jaar door van genieten!

Camping Languedoc Roussillon

Een campingvakantie in de Languedoc Roussillon opent de poorten van een atypische en aantrekkelijke wereld. De regio zal u verbluffen met alle kostbaarheden die zij herbergt.

Uw zoekresultaten: 13 Campings

Campingdorpen Aude

Campingdorpen Gard

Campingdorpen Hérault

Campingdorpen Lozère

Campingdorpen Pyrénées Orientales

Om te ontdekken
  1. Al onze campings
  2. Frankrijk
  3. Languedoc-Roussillon
×