Camping Argelès-sur-Mer

Breng een bezoek aan Argelès-sur-Mer, één van de meest emblematische steden van de Pyrénées-Orientales met de typische charme van een Zuid-Franse badplaats. De Middellandse Zee en haar lange fijnzandstranden verwachten u!

U had een vakantie in het zuiden van Frankrijk in gedachten? Dan hebben wij voor u de ideale bestemming gevonden. Deze droomplek, die de hele familie weet te charmeren, ligt op de oever van de Middellandse Zee en aan de voet van het massief van Albères. Precies waar de bergen en de zee elkaar ontmoeten, vindt u Argelès-sur-Mer, de belangrijkste badstad van de Frans-Catalaanse kust. U beleeft er een buitengewone vakantie dankzij de grote verscheidenheid aan landschappen en de 9 kilometer zand- en rotskust van Le Racou tot het strand van Ouille. Maar Argelès-sur-Mer heeft nog meer te bieden: de oude stad met de typische steegjes, de jachthaven met de vele winkeltjes en restaurants, en de traditionele markt met tal van streekproducten die de smaakpapillen van groot en klein verwennen. Wedden dat het Catalaanse land u helemaal overtuigt?

Campingvakantie Argelès-sur-Mer 

Deze badplaats staat ook bekend om de vele activiteiten en evenementen die van uw campingvakantie een onvergetelijke ervaring maken. In juli kunt u met vrienden of familie lekker uit de bol gaan op de Déferlantes d'Argelès-sur-Mer, een muziekfestival waar heel wat gerenommeerde artiesten op af komen. Profiteer ook van de ideale ligging van deze badstad om u aan een initiatie in diverse watersporten te wagen. Huur een paddle, een jetski of een boot en beleef de tijd van uw leven tijdens uw vakantie. Argelès-sur-Mer beschikt ook over een zeer rijk cultureel erfgoed met tal van emblematische historische bezienswaardigheden. Breng tijdens uw verblijf zeker een bezoek aan de toren van Massane of de gotische kerk van Notre-Dame-dels-Prats, een niet te missen monument in de Pyrénées-Orientales.

 

Argelès-sur-Mer belooft u een combinatie van sport, cultuur en natuur. Klaar voor een spetterende vakantie bij Yelloh! Village?

 

www.Argelès-sur-Mer.com

×