Camping Canet en Roussillon

Wedden dat u meteen voor de charmes van Canet-en-Roussillon valt? Nieuwe dingen ontdekken, leuke plekjes bezoeken, sporten of gewoon lekker luieren … Deze Zuid-Franse badstad biedt de hele familie tal van mogelijkheden. Een topbestemming!

Canet-en-Roussillon ligt boven op een heuvel en is uiterst charmant. Volg om te beginnen de sporen die de Geschiedenis hier heeft nagelaten: het prachtige kasteel van de burggraaf en zijn omwallingen of de Galerie des Anciennes Ecuries des Hospices waar tal van tentoonstellingen gehouden worden. Bezoek zeker ook, tegen het einde van de voormiddag, de markt van Canet voor een gastronomische tussenstop: de geuren, smaken en kleuren van het zuiden overspoelen u met een overvloed aan lekkernijen.

Vakantie op een camping Canet-en-Roussillon

En 's middags is het strand van Canet-en-Roussillon, met wel 9 kilometer fijn zand, de place to be: luieren en waterpret zijn de ingrediënten voor een heerlijk middagje strand. Tijdens uw campingvakantie kunt u ook een wandeling maken in de buitengewone, ongerepte zone rond de vijver van Canet-en-Roussillon.

Camping Canet-en-Roussillon

Flaneer 's avonds zeker ook door het vissersdorp waar de sfeer van de maritieme steden van de Midi tastbaar aanwezig is. Uw vakantie aan Canet-Plage staat in het teken van zon, strand- en natuuractiviteiten in een zuiderse omgeving, u geniet hier van een echte campingvakantie voor de hele familie.

Camping Canet-Plage

Op slechts enkele kilometers van Canet-en-Roussillon is het enorme strand van Canet-Plage de droomlocatie voor iedereen die op een of andere manier actief wil zijn: jetskiën, zeilen, kitesurfen, catamaranzeilen, duiken, windsurfen, stand up paddle, beachvolleybal, strandvoetbal, strandrugby… Tijdens uw vakantie op de camping in Canet-Plage kunt u genieten van bewaakte en iedere dag schoongemaakte stranden voorzien van het Europese milieulabel “Blauwe Vlag” en het label “Handiplage”.

×