Camping Le Barcarès

Criteria wissen
Vlak aan de grens met Catalonië wacht Port-Barcarès u op met zijn 8 kilometer lange mediterrane kustlijn en een zoutwatermeer van 7.000 hectare groot. Zet koers naar het zuiden en de zon en kies voor een campingvakantie in Port Barcarès! Port Barcarès ligt vlak aan de grens met Spanje en gaat prat op zijn prachtige strand en een groot zoutwatermeer.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Pyrénées Orientales

Vakantie op een camping Port Barcarès

Port Barcarès staat voornamelijk voor een uitzonderlijk strand. 8 kilometer fijn zand, 8 kilometer zon, 8 kilometer zalig nietsdoen, liggen op u te wachten! Hier is de watersport koning: van kitesurf tot wakeboard via Stand Up Paddle-surf! Uw comfort wordt er hoog in het vaandel gedragen: elk jaar krijgt Port Barcarès de ‘Pavillon Bleu des Plages Propres' toegekend evenals het ‘Label Station Kid' als beloning voor de aandacht die er aan de kinderen wordt besteed.

Het strand van Port Barcarès heeft bovendien meer dan één verrassing voor u in petto: u kunt er onder het genot van een wandeling een majestueus schip, de Lydia, bewonderen, zomaar in het zand. Dit unieke passagiersschip is nu een casino, het enige ter wereld dat op een boot is ingericht. U zult in de wolken zijn over deze majestueuze prins van de zeeën die nu symbool staat voor de stad.

Port Barcarès huisvest ook een enorm meer waar talrijke vogels zich thuis voelen. Terwijl u langs de oevers wandelt, ziet u een nagebouwd vissersdorpje met fiere zeilschepen.

Camping Port Barcarès

Port Barcarès is tot slot ook een charmant stadje dat zijn eigen identiteit heeft weten te behouden en toch bezoekers uit alle uithoeken van de wereld gastvrij onthaalt. De atmosfeer en de geest van de vissers van vroeger zijn hier nog altijd aanwezig. Al wandelend door de straten kunt u talrijke kunstwerken bewonderen: Barcarès is dan ook het grootste openluchtmuseum van Frankrijk!

×