Camping Torreilles

Ontdek tijdens uw vakantie in het departement Pyrénées-Orientales, tussen Perpignan en Leucate, het charmante dorp Torreilles. Wedden dat ook u de weelderige landschappen, de mediterrane kust en de Catalaanse cultuur niet zult kunnen weerstaan?
Een begeesterende Catalaanse sfeer, bedwelmende wilde, natuurlijke geuren, een boeiend dorpscentrum, betoverend mooie witte zandstranden.

Campingvakantie Torreilles

In Torreilles stelt u zelf de ideale cocktail samen voor uw volgende campingvakantie. Een zwempartijtje in zee, een wandelingetje in een ongerepte omgeving, en als kers op de taart de typische mediterrane lekkernijen … Daarnaast kunt u ook kuieren in de middeleeuwse steegjes van dit dorp dat karakter ademt, en om de hoek vindt u misschien wel een pleintje waar de tijd stilgestaan lijkt te hebben en waar u een glas kunt drinken.

Torreilles is, anders gezegd, een beetje zoals een goede wijn: u neemt de tijd om hem eruit te kiezen, u popelt om hem te proeven, en als zijn smaak zich dan in uw mond openbaart, wilt u maar één ding: herbeginnen.

Camping Torreilles

Torreilles beschikt over 1001 troeven die de vakantieganger voor zich zullen winnen. De Middellandse Zee is de grootste ster van dit dorp. De badplaats met haar vier kilometer beschermde kust die mag uitpakken met het Blauwe Vlag-label, haar drie bewaakte stranden en haar duinenrij van 300 meter is meer dan aanlokkelijk. Terwijl uw kinderen pootjebaden in de golven of trots hun eerste zandkasteel bouwen, kunt u even lekker niets doen in de zon.

Begint uw maag wat te knorren? Hier vindt iedereen zijn gading en is er keuze te over: heerlijke maaltijden langs de Middellandse Zee, of de authentieke keuken in het dorp … In elk geval kunt u zichzelf hier verwennen. En om al dat lekkers goed te laten verteren, kunt u nadien nog een fietstochtje in de groene omgeving maken. Ook u zult ongetwijfeld vallen voor de charme van Torreilles.

×