Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Villefranche-de-Conflent

Criteria wissen
Tijdens uw vakantie in het departement Pyrénées-Orientales mag een bezoekje aan het bekende vestingstadje Villefranche-de-Conflent niet ontbreken. De authenticiteit en de charme van het karaktervolle stadje zullen u niet onbewogen laten.
Duik tijdens uw campingvakantie in het departement Pyrénées-Orientales de middeleeuwen in in het prachtige Villefranche-de-Conflent uit de elfde eeuw dat is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Wie van oude stenen houdt, zal wat graag de stadswallen met hun versterkte poorten beklimmen of kuieren tussen de huizen met hun middeleeuwse façades in de atypische rue Saint-Jean.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Pyrénées Orientales

Campingvakantie Villefranche-de-Conflent

U zult versteld staan van het uitzonderlijke erfgoed dat het stadje een plekje op de lijst met mooiste dorpen van Frankrijk heeft opgeleverd. Bovendien kunt u op de wallen de unieke omgeving bewonderen. U ziet er hoe Fort Libéria waakt over het middeleeuwse stadje, en u kunt er de ondergrondse trap nemen die het fort met de stad Villefranche-de-Conflent verbindt. Hier wacht u en uw familie een heus avontuur.

Weet u tijdens uw vakantie iet of wat bijzondere activiteiten wel te smaken? Dan bent u hier aan het juiste adres. In Villefranche-de-Conflent vertrekt namelijk de Train Jaune. Het treintje, ook wel de gele kanarie genoemd, staat symbool voor het Pays Catalan waarvan hij de kleuren draagt. Oorspronkelijk verbond de lijn de hoogvlakten van Cerdanya met de rest van het departement. Tegenwoordig is de trein uitgegroeid tot een heus symbool van de stad. Zin in deze originele en verrassende uitstap? Stap dan maar gauw in en beleef samen met uw familie een onvergetelijke reis door het Regionaal Natuurpark van de Catalaanse Pyreneeën. Mag het nog wat unieker? Breng dan een bezoekje aan de Grottes des Canalettes in Villefranche-de-Conflent. De grotten bevinden zich aan de voet van het Canigou-Massief. Op deze plek, die in Frankrijk haar gelijke niet kent, zult u een feeëriek dagje beleven. Geniet van de onderaardse schoonheid van dit natuurlijke pareltje dat zowel klein als groot zal weten te bekoren. Kortom, een uitstap naar Villefranche-de-Conflent is een must tijdens uw campingvakantie. Het bezoeken meer dan waard!

×