Om het saldo van uw verblijf te betalen Klik hier

Camping Gard

Criteria wissen
Tot de Gard behoren de Cevennen, de garrigue en de Camargue.

Vakantie op een camping Gard

Tijdens uw verblijf op een camping in de Gard kunt u de vele landschappen bewonderen waaraan deze streek zo rijk is. Na een afdaling van de groene hellingen naar de weiden met lamsoor kunt u even tot rust komen op het beroemde strand van Espiguette.

Een bezoek boordevol onvergetelijke herinneringen: van het prachtige amfitheater van Nîmes tot de uitlopers van de Cevennen en de Pont du Gard. Proef de smaken van deze gastvrije streek. Iets meer in het zuiden, dichtbij de middeleeuwse stad Aigues Mortes, in het land van de veehouders van de Camargue, kunt u toekijken hoe de roze flamingo's wegvliegen in de rode avondhemel.

Le Grau du Roi is in de winter een klein traditioneel dorpje. In de zomer ondergaat het een transformatie tot badstad. Grau du Roi, de enige opening naar de zee in de Gard, laat u op haar stranden genieten van de warme sfeer van het zuiden.

Ontdek Uzès, het eerste hertogdom van Frankrijk. Lekkerbekken zullen verzot zijn op een uitstapje naar het snoepmuseum van Haribo. Talrijke traditionele feesten en feria's blazen de streek van bij de eerste warme dagen tot leven.

U kunt er dansen op het ritme van de Peñas, een typische fanfare die traditionele liederen speelt. Tijdens deze feesten kunt u de stierenrennen van de Camargue, de abrivados en de encierros, bijwonen. Doe 's ochtends boodschappen op de markten van de mooiste steden van het departement: Saint-Gilles, Villeneuve-les-Avignon en Beaucaire.

Camping Gard

De warme kleuren van dit departement laten u niet onverschillig. Kom ervan genieten tijdens een verblijf op een camping in de Gard.

Uw zoekresultaten: 3 Campings

Om te ontdekken
×