Camping Les Petits Camarguais

Le Grau du Roi, Gard

4 verwarmde zwembaden op 1,3 km van de mooiste stranden aan de Middellandse Zee

8.2 10 3853 scores Recensies
Boek uw verblijf

Uw vakantie op camping
Les Petits Camarguais

_

Hier viert u vakantie met de familie! Wat is er nu fijner dan een vakantie met al uw dierbaren midden in de Petite Camargue, vlak bij een schitterend wit zandstrand? Dat staat u te wachten op camping Les Petits Camarguais. U vindt er verschillende wijken die passen bij elke vakantiewens: levendig, zen, op water gericht. Een portie frisse lucht in de Camargue met uw pasgeboren baby? Een verblijf met al uw dierbaren? Een droomvakantie met jonge kinderen? Alles is mogelijk! 

 

Elke wijk is speciaal voor u en uw kinderen ontworpen met eersteklas accommodaties, een unieke sfeer in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Kom genieten van de warme zon van de Camargue, de prachtige fijnzandstranden en de verwarmde aquaparken. De ouders vinden het geweldig en de kinderen zijn er dol op! 

 

Vanaf 15 september is de wijk het Dorp met de bijbehorende diensten gesloten. De wijken L’Aquabulle en Les Secrets zijn dan nog wel open. U vindt er eersteklas accommodaties, een door een grote transparante koepel beschermd en verwarmd aquapark, een banenbad, een lagune, een wellnessruimte en talrijke diensten: kinderclubs, bagel bar, restaurant etc.

Onze pluspunten

 • 3 wijken, 3 verschillende sferen
 • Verwarmde aquaparken, speciaal voor kinderen of voor volwassenen
 • Gratis shuttledienst in juli-augustus naar het mooiste strand van het Franse Middellandse Zeegebied, het strand van l’Espiguette met 13km aan wit zand
 • Eersteklas accommodaties die aan al uw wensen voldoen
 • Een camping in het hart van de Camargue
Open van 28/03/2018 tot 04/11/2018
Onze receptie: +33 (0)4 66 51 16 16

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Campingdorp
 • Zwembad
 • Diensten
 • Activiteiten

Les Petits Camarguais op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Camping Les Petits Camarguais heeft maar liefst 4 verschillende zwembaden: een zwembad met glijbanen, een overdekt en verwarmd zwembad, een kunstmatige lagune en een banenzwembad. Maar laten we vooral de zee niet vergeten, die op slechts 1500 meter van de camping ligt! Nog meer wensen?

Wellness

Meer weten?

In de rustige omgeving van het campinggedeelte Secrets, ligt het wellnesscentrum van Yelloh! Village Les Petits Camarguais. Hier vindt u alle mogelijke voorzieningen om uw lichaam te verzorgen en heerlijk te ontspannen: massage, lichaamsbehandelingen, schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure, enz.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Een campingdorp volledig aangepast aan gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar, ... is dat waar u van droomt? Zoek dan niet langer, u heeft het gevonden! Ter plaatse vindt u 6 dagen per week kinderclubs, twee peuterbaden, de speelruimte “Le Donjon des Enfants”, een speeltuin, aangepast sanitair en twee verwarmde babyruimtes. 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Profiteer van het mediterrane klimaat om lekker te sporten en nieuwe energie op te doen! Kitesurfen, spelletjes, beachvolleybal, aquagym, petanque… Er zijn talloze activiteiten die u tijdens uw volgende vakantie op camping Les Petits Camarguais met de familie of vrienden kunt beoefenen. 

Diensten

Meer weten?

Camping Les Petits Camarguais zorgt overal voor om u optimaal van uw vakantie te laten profiteren. U vindt er een uitgebreid aanbod van winkels en voorzieningen voor het hele gezin. Het zal u aan niets ontbreken! 

In de omgeving

Meer weten?

Voor jong en oud, voor sportieve vakantiegangers of mensen die het liever rustig aan doen, voor liefhebbers van oude gebouwen of van wandelingen in de natuur… Er is voor iedereen iets te doen in de buurt van het Yelloh! Village Les Petits Camarguais…

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×
Laatst bezochte campings