Camping Palavas

Criteria wissen
Palavas: waar zee, zon en Camargue elkaar ontmoeten. Eenmaal geproefd van haar stranden wilt u nergens anders meer op vakantie gaan! Alles begint met het helder wit strand dat baadt in de overvloedige zon. Een brede strook fijn zand, waar de azuurblauwe watermassa van de Middellandse Zee op neerstrijkt. Dan is er de Camargue, een land vol variatie, waar roze flamingo's en stieren heer en meester zijn. Te midden van dit alles bevindt zich Palavas, een typisch toeristische stad aan de Middellandse Zee.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Gard

Vakantie op een camping Palavas

Bekend om haar stranden van uitstekende kwaliteit die uitnodigen tot luilekker nietsdoen en een voor gezinnen geschikte infrastructuur, is de stad Palavas een verplichte vakantiehalte! U zult uw keuze niet betreuren ...

De pittoreske haven wordt aangedaan door talrijke plezierboten, die er zich klaarmaken voor een tocht van enkele uren of enkele weken: een wandeling langs de kaaien laat u toe zich te doordrenken van de sfeer in de haven en zich voor te stellen dat u fier op de brug van een schip klaarstaat om de blauwe wateren te trotseren!

Camping Palavas

Wandelingen in de Camargue, te voet of te paard, uitrusten op een ligstoel op het strand of genieten van een maaltijd in een typisch restaurant aan de zee: er zijn zoveel manieren om deze gevarieerde stad te verkennen! Aarzel niet langer: boek uw vakantie op een camping in Palavas.

×