Camping Cap d’Agde

Bezoek Cap d’Agde voor een geslaagde zon- en zeevakantie voor de hele familie: comfortabele, kwalitatieve accommodaties en een prachtig balneocentrum staan er u te wachten.

Vakantie op een camping Cap d'Agde

Cap d'Agde... Een ronkende naam die ons doet dromen van een heerlijke zomer in een ontzettend populaire badplaats bij vakantiegangers uit alle uithoeken van Europa. Ontstaan na een vulkaanuitbarsting zorgen de prachtige kliffen, de wondermooie baai van La Grande Conque en het zwarte zandstrand voor een schilderachtige kustlijn. Deze kaap in de Middellandse Zee heeft een rijke scheepvaartgeschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Grieken: het museum van de Efebe staat symbool voor dit rijke verleden. In Cap d'Agde wacht een traditionele of een naturistencamping u op voor een heerlijke zonovergoten vakantie in de Midi.

Camping Cap d'Agde

Cap d'Agde kent een bruisend nachtleven: het grote complex "Ile des Loisirs", een eiland met een gigantisch pretpark en ontelbare nachtclubs, staat garant voor vakantiepret aan de Middellandse Zee tot in de vroege uurtjes! Sleutelwoorden voor uw campingvakantie in het Yelloh! Village in Cap d'Agde zijn zon, kilometers strand en een flinke portie gezonde zeelucht ...

×