Camping Meer van Thau

Ontdek het meer van Thau onder de zon van Zuid-Frankrijk aan de Middellandse Zee. Proef de authentieke smaken uit de streek, geniet van de watersportactiviteiten en bewonder de lokale vegetatie.

Campingvakantie Meer van Thau

Brengt u uw campingvakantie in de Hérault door, dan is een bezoek aan het meer van Thau een must. Het is het grootste meer van de Languedoc – maar liefst 5 km breed! – en het weet u vast meteen te betoveren. Waarom het zo bekend is? Al sinds de oudheid worden er oesters en schaaldieren gekweekt. Wedden dat u geen neen zegt tegen een bordje oesters uit Bouzigues bij een glaasje witte wijn? Wat dacht u van een Picpoul de Pinet?

 

Camping Meer van Thau

Het meer van Thau is ook bekend om zijn activiteitenaanbod en zijn goed bewaarde fauna en flora. Willen de kinderen graag wat actie? Geen probleem, hier vinden ze zeker een activiteit die hen kan bekoren: zeilen, kitesurfen, kajakken, windsurfen … Er is geen mooiere plek te bedenken om kennis te maken met diverse watersporten. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken want het meer is de thuis van heel wat dier- en plantensoorten. Klaar om ze te ontdekken?

 

www.herault-tourisme.com

2 campings gevonden

campings Hérault

×