Camping Hérault

Zee, bergen, garrigue en wijngaarden. In de Hérault heeft iedereen het naar zijn zin. Dankzij het mediterrane klimaat van de streek kunt u er bovendien heel het jaar van genieten. Van uw verblijf op een camping in de Hérault keert u terug met het hart verpand!

Vakantie op een camping Hérault 

Het omvangrijke en gevarieerde culturele en historische erfgoed verschaft de Hérault een sterke identiteit. Wandel door de traditionele dorpen Saint Guilhem, Olargues of Minerve en bewonder in de smalle geplaveide straatjes de architectuur van de Languedoc. Ook het achterland zit vol verrassingen. Trek er voor een namiddag op uit naar één van de bekende wijngaarden en proef op het domein de fruitige en ronde wijnen van het departement.

Ook de natuur heeft haar troeven: de kloven en valleien van de Causses in de Cevennen doen u terugkeren naar een authentieke beschermde omgeving. Sportliefhebbers kunnen de gorges de l'Hérault afdalen in een kano of kajak. Tijdens de tocht maakt u kennis met wonderen van de tijd en de natuur. In deze uitgestrekte wildernis kunt u ook het werk van mensenhanden bewonderen: de Pont du Diable, een gebouw waarover angstaanjagende legendes worden verteld.

Buitengewone plekjes zijn er in overvloed. De originaliteit en het karakter van Cirque de Navacelles, Pic Saint Loup en Lac du Salagou zullen u verrassen. Ook ontspanning en zalig nietsdoen staan op het menu tijdens uw verblijf op een camping in de Hérault. De grote fijne zandstranden verzekeren u onvergetelijke middagjes zonnebaden en zwemmen.

Camping Hérault

Deze streek, die wordt doorkruist door het Canal du Midi, kan te voet, met de fiets of, nog beter, op een binnenschip worden verkend. De atmosfeer van de Hérault zal uw leven verzachten.

3 campings gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Pyrénées Orientales

campings Aude

campings Gard

campings Lozère

Om te ontdekken
×