Camping Agde

Op twee kilometer van het strand wachten de stad Agde en haar stadswallen u op met een veelheid aan activiteiten.

Gaat u de Efebe van Agde ontdekken? Stapt u aan boord van een bootje op het Canal du Midi? Of geniet u met volle teugen van het strand en de talloze wateractiviteiten: surfen, diepzeeduiken of zeilen? Het antwoord is ongetwijfeld ja! Kom kennismaken met Agde, de mythische badstad aan de Middellandse Zee, tijdens uw campingvakantie. Hier ademt alles vakantiesfeer uit. Kamperen in Agde is kiezen voor een bestemming die bij jong en oud in de smaak zal vallen.

Vakantie op een camping Agde

Een verblijf in Agde zou niet compleet zijn zonder een bezoekje aan het Ile des loisirs: zowel overdag als 's avonds zet het zijn deuren voor u open en bezorgt u een onvergetelijke ervaring: discotheken, een minigolf, pretpark, een watersportcentrum,... Voor elk wat wils!

Agde staat synoniem voor strand, zon en far niente, het is een stad met een grote symbolische waarde voor het toerisme rond de Middellandse Zee. Haar lange maritieme traditie, het feit dat ze sinds kort gekroond is tot belangrijkste toeristische stad van Zuid-Frankrijk en haar opmerkelijke architectuur (Agde wordt dan ook vaak "de zwarte parel van de Middellandse Zee" genoemd) maken van deze stad een verplichte halte tijdens uw campingvakantie in Agde.

Al wandelend door de verschillende wijken zal Agde u haar persoonlijkheid ontvouwen. In de binnenstad of in de wijk la Glacière met hun architecturale erfgoed uit de XVIde eeuw, rond de oude omwallingen die getuigen van het Griekse verleden van de stad Agde, of langs de Promenade, een lange schaduwrijke en verfrissende wandelboulevard, de charme van deze stad zal u tijdens uw campingverblijf in Agde niet onberoerd laten.

×