Camping Vias Plage

Plant uw tent en parasol op een van de mooiste stranden van de Languedoc, in een dorp met gekleurde gevels, geurige markten en zonovergoten pleinen in een zuiderse ambiance.
U krijgt geen kans om zich te vervelen tijdens uw campingverblijf in Vias-Plage. De azuurblauwe zee en de lagunes liggen uitnodigend te wachten met een onvoorstelbaar aanbod aan activiteiten op en rond het water. Beachvolleybal, canyoning, windsurfen, jetskiën en vissen staan op uw vakantieprogramma. Ook wie liever luiert in het zonnetje komt aan zijn trekken, op het lange zandstrand kunt u zich languit neervlijen en genieten van de zalige mediterrane zon.

Vakantie op een camping Vias-Plage

Wie in alle rust op verkenning wil, doet dit best met de fiets. Ten westen van Vias-Plage heeft de oude vulkaan Roque-Haute zich ontpopt tot een natuurlijk bloemenreservaat. Snuif het zoete parfum van deze plek op en geniet van het weidse uitzicht over de stad en de zee. In het noorden vindt u dan weer de wijngaarden en de wijnproducten van Vias. Klim op een aak voor een tocht op het Canal du Midi, het kanaal dat een waar kunstwerk is en opgenomen werd in de Werelderfgoedlijst. Om het nog aantrekkelijker te maken, biedt de toeristische dienst bovendien theatercruises aan.

Ook 's avonds gaat de vakantiesfeer in Vias-Plage onverminderd voort. Het hele seizoen lang zijn er in deze badplaats diverse avondactiviteiten en -animatie voorzien. Bezoek het grootste kermispark van Frankrijk met zijn talrijke draaimolens en attracties. En waag u aan halsbrekende toeren in de Euroloop, de grootste achtbaan van Frankrijk én van Europa.

Emoties en indrukken volgen elkaar in sneltempo op tijdens uw campingverblijf in Vias-Plage!

×