Camping Béziers

Béziers heeft een hart dat het hele jaar door klopt, met dank aan de stierengevechten en het rugby. Kom kennismaken met een stad met een rijk patrimonium, een dito gastronomie waar het feestgedruis nooit veraf is. Mis de prachtige sluizen niet van het Canal du Midi, op een boogscheut van de stad, en neem de hele familie mee op sleeptouw naar een ideale vakantieomgeving. Met prestigieuze wijnen zoals de Saint Chinian, de Minervois, de Coteaux du Languedoc en alle specialiteiten van de Hérault zal Béziers de gastronomen duimen en vingers doen aflikken.

Vakantie op een camping Béziers 

Het feesten en l'art de vivre zijn nooit veraf tijdens uw vakantie in Béziers: iedere zomer in de maand augustus overspoelen bijna een miljoen kijklustigen de straten, arena's en bodega's van de stad. Béziers tooit zich dan in het rood en wit en leeft tot diep in de nacht op het ritme van de feria.

Camping Béziers

Deze antieke stad van 2700 jaar oud en één van de oudste Europese steden wist bovendien de sporen van de Geschiedenis in haar architectuur te bewaren: al wandelend door het stadscentrum van Béziers kunt u de Romaanse kerken bewonderen, Kathaarse vestingen of de fameuze Romeinse arena's waar u het hart van de stad kan voelen kloppen. Ontdek Béziers vanuit een topcamping voorzien van alle comfort.

×