Camping Gruissan

De ultieme bestemming voor wie houdt van stranden, zon en watersporten! Door te kiezen voor Gruissan om uw vakantie door te brengen, verblijft u in een typische stad aan de Middellandse Zee. De stad werd hier gebouwd rond en met de zee. Met de vijf lange en zonovergoten, fijne zandstranden, de typische visserskwartieren en de talrijke watersportmogelijkheden ontpopte Gruissan zich tot de favoriete vakantiebestemming voor liefhebbers van ontspanning en zalig niets doen.

Vakantie op een camping Gruissan

Ook de amateurs van wind- en kitesurfen zullen in hun nopjes zijn want de stranden van Gruissan, die internationale vermaardheid genieten, zijn zeer geschikt om aan windsporten, zeilen of surfen, te doen. De haven van Gruissan die beloond werd voor de kwaliteit van zijn omgeving, is ideaal om wandelingen te maken: u kan er wegdromen naar verre horizonten en de elegante plezierboten bewonderen die er aanmeren voor een tussenstop.

Gruissan is echter meer dan de stad aan zee: uw campingvakantie is de gelegenheid om het achterland van Gruissan met het magnifieke ‘massif de la Clape' te verkennen. Het massief strekt zich uit over 1.500 hectares met fantastische uitzichtpunten op de wijngaarden en de zoutvlaktes, adembenemende vergezichten op de Middellandse Zee en de talrijke pijnbomen met hun verfrissende schaduw... Uw verblijf in Gruissan staat volledig in het teken van de natuur.

Camping Gruissan

 ‘s Avonds is Gruissan een zeer levendige stad waar het altijd feest is: restaurants, discotheken, bars,... Een reusachtige ontmoetingsplaats waar het heerlijk vertoeven is!

×