Camping Sérignan

De camping in Sérignan heet u het hele jaar door welkom voor een geslaagde vakantie voor de hele familie.
Kies voor het zuiden van Frankrijk en boek een campingvakantie in Sérignan!

Vakantie op een camping Sérignan 

Land van cultuur en geschiedenis houdt Sérignan niet op met u te verbazen. Voeg daar de warme, Zuid-Franse zon aan toe en u begrijpt waarom deze streek elk jaar weer duizenden bezoekers uit alle uithoeken van de wereld lokt. Hier worden kunstenaars met open armen ontvangen en krijgen ze de kans om zich verder te ontplooien. Bezoek dus zeker het kunstenaarsatelier van Sérignan en ontdek de plaats waar ontelbare kunstwerken het levenslicht zagen.

De stad kan ook prat gaan op een rijk historisch en religieus erfgoed. De kapittelkerk van Notre Dame mengt de imposante architectuur van de middeleeuwen met kenmerken van religieuze gebouwen. De meer dan 30 meter hoge klokkentoren steekt fier boven de andere gebouwen uit. De charmante straatjes en pleintjes illustreren de architectuur van het zuiden met de typische portalen en stenen façades van de oude huizen.

Sérignan ligt niet ver van Agde, Béziers en Narbonne. Een buitenkans om deze traditionele steden met dynamische en moderne aantrekkingskracht te ontdekken! Laat u verleiden door de streek, de badsteden, de plezier- en de vissershavens in de buurt.

Vergeet ook de gastronomische troeven van Sérignan niet. Eén van de meest gesmaakte specialiteiten zijn de aardappelen à la santangiolèse. Als aperitief bevelen we u een glaasje goed gekoelde Mousseux brut de Sérignan aan, heerlijk verfrissend op warme dagen.

×