Camping Narbonne

Narbonne, een mediterrane stad in het hart van de Languedoc-Roussillon, heeft heel wat troeven in huis. Uw volgende vakantie in Narbonne, te midden van het ‘Parc naturel de la Narbonnaise’, wordt onvergetelijk! U zal in de ban zijn van het uitzonderlijke historische erfgoed. De stad staat niet voor niets geklasseerd als Ville d'art et d'histoire. Breng een bezoek aan de kathedraal Saint-Juste-et-Saint-Pasteur waarvan de bouw bij de invasie van de stad onderbroken werd en nooit meer voltooid. Ook het paleis van de Aartsbisschoppen van Narbonne en de Abdij Sainte-Marie-de-Fontfroide (geklasseerd als werelderfgoed door de UNESCO), zijn een bezoek meer dan waard...

Vakantie op een camping Narbonne 

In de meer dan honderd jaar oude Hallen van Narbonne, één van de mooiste markten van Frankrijk, kan u proeven van typische streekproducten zoals olijven, honing, tijm, rozemarijn, oesters, sardines en ook heerlijke wijnen. U ontdekt er de kunst van het leven à la française!

Maar de stad telt nog meer monumenten die door UNESCO als werelderfgoed worden erkend: het kanaal van La Robine (waar vroeger de Aude stroomde), het massief van la Clape (klein massief van 15.000 hectare dat hoofdzakelijk uit kalkrotsen bestaat), de vijver van Bages-Sigean (een lagunevijver die vroeger een open inham vormde naar de Middellandse Zee toe), .... Narbonne heeft ook meer dan 150 hectare groene zones te bieden. Deze unieke vegetatie is het ideale decor voor wie van bergbeklimmen of canyoning houdt.

Geniet van de talrijke stranden en recreatiemogelijkheden. Gek van watersport, dan is deze bestemming iets voor u: jetski, zeekajak, stand-up paddle, kitesurfen, strandzeilen, windsurfen... Er is voor elk wat wils!

Camping Narbonne

Een campingvakantie in Narbonne is een voltreffer voor de hele familie: jong en oud zullen genieten!

Camping Narbonne-Plage

De camping in Narbonne-Plage, op ongeveer vijftien kilometer ten oosten van Narbonne, is met zijn activiteiten, spektakels en animaties in de openlucht de ideale vakantiebestemming. Het bewaakte en gratis toegankelijke strand van Narbonne-Plage strekt zich uit over 5 kilometer en is in het bezit van het Europese milieulabel “Blauwe Vlag”. Narbonne-Plage staat ook bekend om haar grote jachthaven met 600 ligplaatsen, die het label “Schone Havens” heeft ontvangen.

×