Camping Verdun-en-Lauragais

Verdun-en-Lauragais, gelegen op de zuidelijke flank van de Montagne-Noire, is een typisch en gastvrij dorpje.
Hoog op de berghelling biedt het dorp een adembenemend uitzicht over de hele vlakte, tot aan de Pyreneeën. Natuur, ruimte, rust en sereniteit zijn uw reisgenoten. Snuif de zuivere, frisse lucht op tijdens uw campingverblijf in Verdun-en-Lauragais.

Vakantie op een camping Verdun-en-Lauragais

Maak lange boswandelingen en geniet van deze ongerepte natuurpracht. Of volg een van de uitgestippelde routes. Bezoek het Parc régional du Haut Languedoc. En ontdek de verschillende kleine authentieke dorpjes en gehuchten die de Montagne-Noire rijk is.

Ook de sportievelingen kunnen in deze regio hun hartje ophalen met activiteiten als bergbeklimmen en speleologie. Wie graag nieuwe dingen ontdekt, kan terecht in het Musée des Odeurs of het boekendorp. Ook fervente vissers komen hier aan hun trekken; in de vallei kunnen ze hun hengel uitslaan en zich overgeven aan de volmaakte rust.

Gelegen in de omgeving van Toulouse en Carcassonne, vindt u in Verdun-en-Lauragais een uitzonderlijke ongerepte omgeving zonder u al te ver van de bewoonde wereld te verwijderen. Deze prachtige Franse steden met dynamisch stadscentrum zijn vlot bereikbaar.

Uw campingvakantie in Verdun-en-Lauragais geeft u vleugels ... die u nooit meer kwijt zal willen.

×