Camping Aude met zwembad

Van de kuststeden en het Canal du Midi tot de prachtstad Carcassonne: u maakt kennis met een streek vol onvergetelijke smaken en accenten. Uw verblijf op een camping in de Aude vindt plaats te midden van de groene natuur van de Pyreneeën en aan de blauwe Middellandse Zee.

Vakantie op een camping Aude

De Aude is een streek voor natuurlijke en culturele ontdekkingen. De berglucht geeft het voornamelijk mediterraan klimaat een bijzonder karakter. In het hartje van het koninklijk bos wandelen herten tussen de bomen; boven de toppen van de dennen cirkelen gieren. Het Canal du Midi en de stad Carcassonne zijn geklasseerd als werelderfgoed van de UNESCO. Het land van de Katharen heeft meer dan één troef achter de hand. Aan mediterrane zijde garanderen de lange zandstranden van Zuid-Frankrijk uitzonderlijke ogenblikken van rust en ontspanning.

Dankzij meer dan 4.000 km wandelpaden kunt u alle sites te voet, te paard of met de fiets ontdekken, voor een vakantie in alle rust op een camping in de Aude. Maak gebruik van het mooie weer om de talrijke versterkte steden en kastelen te bezoeken. Dit oude land van de ketters, dat bol staat van geschiedenis, heeft een zeer sterke identiteit kunnen bewaren.

Het land van de Katharen beschikt over een aantal niet te missen streekgerechten. U kunt niet vertrekken zonder de befaamde cassoulet van Carcassonne of de varkensfricassee te hebben geprobeerd. Wijnliefhebbers moeten zeker de blanquette de Limoux degusteren, de oudste bekende mousserende wijn.

Camping Aude

Maak een wandeling te midden van de wijngaarden, vaar met een schip op de kanalen of blijf lekker zonnen tijdens uw verblijf op een camping in de Aude.

2 campings gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Pyrénées Orientales

campings Gard

campings Hérault

campings Lozère

We bevelen u ook aan

campings Ariège

Om te ontdekken
×