Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine d’Arnauteille

Carcassonne, Aude

« Geniet vlak bij Carcassonne van een adembenemend uitzicht op de bergen en wijngaarden »

8.4 10 303 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Domaine d’Arnauteille

Haal diep adem, u bent in Yelloh! Village Domaine d’Arnauteille, midden in de natuur, weidse ruimten en zuivere lucht. Hier kunt u genieten van schitterende vergezichten op de Corbières, de Montagne Noire en de Pyreneeën, vanuit een magnifiek aquapark in Grieks-Romeinse stijl of vanaf het groene terrein van 115ha.

 

Trektochten te voet, op de mountainbike of te paard, een ontdekkingstocht in het voetspoor van de katharen, een bezoek aan de binnenstad van Carcassonne, genieten van de lokale keuken, er valt zo veel te doen tijdens uw campingvakantie in Aude!

 

Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn aanwezig op camping Domaine d’Arnauteille: eersteklas cottages, animaties, een uitgebreid dienstenaanbod, een schitterende natuur en een zwembad met waterglijbanen!

Daar word je blij van

 • Een uitzonderlijke locatie op maar 15 minuten van Carcassonne en het Canal du Midi
 • Een aquapark met bubbelbaden, glijbanen, overdekt zwembad, peuterbad en een 3000 m2 groot solarium
 • Midden op een 115 ha groot domein omringd door beschermde natuur in een rustige familiesfeer
 • Paardrijtochten vanaf de camping om de paden en de landschappen in de buurt te verkennen
 • Een wijk en topklasse accommodaties met vrij uitzicht op de Corbières
Open van 12/05/2021 tot 20/09/2021
Onze receptie: +33 (0)4 68 26 84 53

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Yelloh! Village Le Domaine d'Arnauteille op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Op camping Domaine d’Arnauteille vindt u een zwemparadijs met 5 zwembaden waarvan 1 overdekt, een tegenstroomrivier, waterglijbanen, bubbelbaden en een peuterbad. Profiteer van deze unieke plek met zijn Grieks-Romeinse decor, perfect voor een rustgevende vakantie...

Kinderen en tieners

Meer weten?

Tot groot genoegen van de kinderen biedt de camping Domaine d'Arnauteille hun animatieclubs met activiteiten aan waar voor elk wat wils is. Grote spellen in de buitenlucht, sportieve uitdagingen, knutselen, spellen, ontdekken van de natuur, organisatie van shows die door de kinderen worden gegeven... 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Het Yelloh! Village Domaine d'Arnauteille biedt een maximaal aantal animaties om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen: sportief of rustig, actief of rustgevend, maar altijd in een gezellige sfeer, waarbij voor ieder wat wils is, ongeacht de leeftijd.

Diensten

Meer weten?

Het hele team van de camping Domaine d'Arnauteille staat voor u klaar om u een 100% ontspannende vakantie te bieden. Dankzij de vele diensten ter plaatse kunt u rekenen op een uitstekende vakantie onder de zon van de Aude.

In de omgeving

Meer weten?

Als u kiest voor een vakantie in het Yelloh! Village Domaine d'Arnauteille, kunt u in de voetsporen treden van de Katharen, wandelen door het landschap van de Aude en genieten van de gastronomie en de 'art de vivre' van deze regio. Wacht niet langer! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

 • Adac
 • Alan Rogers
Meer weten?
×