Camping in de Alpen

Liefhebbers van bergen en gepassioneerde sneeuwsporters kunnen zowel 's zomers als ‘s winters 100% comfortabel kamperen in de Alpen

In de winter vakantie vieren in de Alpen
In de winter zijn de bergen en de Alpen een perfecte vakantiebestemming. Wat is er nu heerlijker dan met grote snelheid van de skipistes af te dalen terwijl u van de rust van de bergen geniet. Het is nu mogelijk om ‘s winters op onze camping aan de voet van de pistes van het skidorp Saint Jean Montclar, in de Alpes-de-Haute-Provence, in een van alle gemakken voorzien chalet te verblijven! Onze ruime houten chalets zijn volledig aangepast aan winterse omstandigheden met extra isolatie en verwarming in elk vertrek. En na een lange dag op de latten kunt u zich heerlijk ontspannen in onze wellnessruimtes met spa, sauna en hamam.

 

In de zomer kamperen in de Alpen
De bergen zijn ook een ideale bestemming voor uw zomervakantie met de familie. Want inderdaad, als de stranden afgeladen vol zitten met toeristen en er geen plekje aan zee meer te vinden is, kies dan eens voor een zomervakantie in de bergen. Doe ver van al die hectiek weer nieuwe energie op en breng in alle rust tijd door met uw dierbaren. Aarzel dus niet om in de zomer uw longen met frisse Alpenlucht te vullen en te genieten van de talrijke wandelingen en activiteiten die u hier in deze adembenemend mooie omgeving kunt ondernemen.
Een campingvakantie bij ons in de Alpen wordt daarnaast ook een ontdekkingstocht naar de mooiste plekjes van Frankrijk. In de stad Autrans in de Rhône-Alpes verblijft u midden in het historierijke Natuurpark van de Vercors, en meer naar het zuiden kunt u zich op onze camping in het departement Alpes-de-Haute-Provence onder de stralende Provençaalse zon heerlijk ontspannen in de bergen.

2 campings gevonden

campings Alpes de Haute-Provence

campings Isère

×