Zo is het om in een kasteel te leven

Er is campingvakantie … en campingvakantie. Vergeet alle clichés en ontdek accommodaties in de openlucht die buitengewoon, luxe of elegant zijn. Welkom bij glamping!

Een majestueuze omgeving

Kent u glamping? Dat is de bijzondere glamourversie van een campingvakantie, met een zeer hoog eisenniveau. Stel u een weelderig landgoed voor dat zich over tientallen hectaren uitstrekt. In het midden staat een majestueus kasteel of landhuis met een rijke geschiedenis. Natuurlijk is er ook een park met bloemen en bomen, natuurlijke vijvers of vrij uitzicht over een kleine zeearm … zo ziet het decor er ongeveer uit. Ziet u het al voor u?

In een serene, perfect rustgevende sfeer beleeft u unieke momenten, ontdekt u de geschiedenis van een locatie en geniet u van de charme ervan (veel charme, u kunt ons geloven!)  Een aantal Yelloh! Village-campings bieden u een dergelijk  kijkje in het erfgoed en hebben voor zeer chic gekozen. Maar geen zorgen, de pracht van de locaties doet niets af aan de familiale en gezellige kant van een campingvakantie. Gevoel voor ontvangst, hartelijkheid, glimlach en gastvrijheid zijn troef!

  • Château du camping l'océan breton
  • balade en vélo au camping l'océan breton

Comfortabele accommodaties

U zult het zelf constateren: de campingvakantie is van stijl veranderd. In de kastelen en landhuizen van Yelloh! Village hebt u net zoveel comfort als tijdens een overnachting in een hotel … maar dan in de openlucht en in een prachtige natuurlijke omgeving. Aangename cottages, gezellige inrichting, verzorgde buitenkant … u zult u hier goed voelen.

En dankzij het -aanbod wordt het een echt prinselijk verblijf: wifi, luxe bedden, bedden opgemaakt bij aankomst en eindschoonmaak zijn inbegrepen. Zo is het om in een kasteel te leven!

Een paradijs voor de kinderen

Een dergelijke omgeving, daar droomt groot en klein van. Kunt u het zich indenken? Slapen in het park van een landhuis of een kasteel: een absolute droom voor kleine prinsen en prinsessen.

En natuurlijk zijn de andere voorzieningen op deze buitengewone campings net zo vorstelijk. Speeltuinen en activiteiten voor de kleinsten, shows en verkleedavonden, maar ook bijzondere activiteiten als kartraces of viswedstrijden. Als u goed zoekt, zult u zelfs touwenparcoursen en absoluut fantastische aquaparken vinden met een overdekt zwembad, glijbanen en ontspanningsbaden … Welkom op het kasteel!

Zo is het om in een kasteel te leven met Yelloh! Village:

×