Camping Gorges du Tarn

Kom kamperen in het paradijs voor wildwatersporten Gorges du Tarn en bewonder de schitterende landschappen die de Gorges voor u in petto hebben.

Campingvakantie Gorges du Tarn
Als er één plek is die u in de Midi-Pyrénées niet mag missen, is het de Gorges du Tarn. Het unieke UNESCO Werelderfgoedgebied ligt midden in het Regionaal Natuurpark Les Grands Causses, en u kunt er dan ook schitterende landschappen en een ongelofelijke biodiversiteit bewonderen. Stap in een kano of kajak en maak een tochtje in de Gorges, het is verreweg de beste manier om deze indrukwekkende kloof, die tussen de Causse du Méjean et de Causse du Sauveterre door de rivier de Tarn is uitgeslepen, te verkennen. Tijdens uw campingvakantie in de Gorges du Tarn zult u in de 53 kilometer lange kloof midden in de natuur onvergetelijke momenten met de familie of vrienden doorbrengen. En voor diegenen die liever vaste grond onder de voeten hebben, zijn er natuurlijk nog vele andere manieren om de landschappen van de Gorges du Tarn te bewonderen. Via de talrijke paden kunt u de Gorges te voet, met een mountainbike of zelfs te paard doorkruisen.

 

Camping Gorges du Tarn
Naast kanovaren kunt u in de Gorges du Tarn nog vele andere wildwater- en openluchtsporten beoefenen. Met canyoning, speleologie, raften, klimmen, via ferrata, bungeejumpen en paragliden kunt u volop genieten van bijzondere en spannende ervaringen. Zin om even bij te komen van al deze activiteiten? Ga dan heerlijk picknicken aan de rand van de rivier, of ga gewoon lekker zwemmen of vissen in het heldere water van de Tarn.

2 campings gevonden

campings Aveyron

campings Lozère

×