Camping La Grange de Monteillac

Rodez, Aveyron

« Een authentieke vakantie op een camping van menselijke maat in de Aveyron »

8.5 10 219 scores Recensies

Uw vakantie op camping
La Grange de Monteillac

Het midden in het departement Aveyron gelegen Yelloh! Village La Grange de Monteillac is de ideale uitvalsbasis om alle omringende pareltjes te ontdekken. Unieke middeleeuwse steden, karaktervolle dorpen, de weelderige natuur van de Gorges du Tarn, spectaculaire canyons…

 

U wordt beslist verliefd op dit stukje paradijs en zult als een blok vallen voor de charme van camping La Grange de Monteillac met zijn verwarmde zwembaden, eersteklas accommodaties en de bijzonder aantrekkelijke landschappelijke inrichting. Hier staat uw vakantie in het teken van een schitterende antieke schuur en een 400 jaar oude eik…

 

Op deze aangenaam kleinschalige camping draait alles om gezelligheid en natuur! Profiteer van uw verblijf en vul in een rustgevende en authentieke omgeving uw longen met heerlijk frisse lucht. Van de eerste tot de laatste dag ligt het accent op gastvrijheid, gezelligheid en eersteklas voorzieningen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Daar word je blij van

 • Een ideale ligging tussen de Lotvallei, de Gorges du Tarn, het Regionaal Natuurpark van de Grands Causses en de bergen van de Aubrac
 • Een gezellige camping op mensenmaat met kwaliteitsdiensten en gratis wifi overal op het campingdomein
 • Op een hoogte van 630 meter geniet u ook ’s zomers van heerlijk koele avonden. In de bergen slaapt u altijd als een roos
 • Een camping Authentic met een uitgebreid activiteitenaanbod: 2 kinderclubs, 1 tienerclub, sporten in de vrije natuur …
 • Het ochtendprogramma van Yves (kooklessen, lokale recepten) en begeleide wandeltochten
Open van 12/05/2021 tot 19/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 65 70 21 00

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

La Grange de Monteillac op vidéo

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Wat is een campingvakantie zonder zwemplezier? Met een groot ludiek peuterbad voor de allerkleinsten en twee grote zwembaden en een spa kunt u met de hele familie volop genieten van waterpret! 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Vakantie op een camping in de Aveyron is voor uw kinderen een moment van puur plezier, van lachen en ontdekken. Met 3 verschillende clubs waaraan de kinderen per leeftijdscategorie deelnemen, zijn er volop activiteiten! 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Uw vakantie op camping La Grange de Monteillac kan actief, intens en verrassend zijn! Tijdens uw hele vakantie worden er talloze activiteiten aangeboden. Sport, gezelligheid, cultuur, ontdekkingen... Er is voor elk wat wils! 

Diensten

Meer weten?

Voor uw campingvakantie wilt u zo licht mogelijk reizen! Het Yelloh! Village La Grange de Monteillac biedt u een ruime keuze van diensten aan om uw vakantie nog aangenamer te laten verlopen. Maaltijden, winkels, kruidenier... U vindt alles wat u nodig heeft! 

In de omgeving

Meer weten?

Laat u betoveren door de Aveyron met zijn schitterende landschappen, karaktervolle steden en ongelooflijke mooie natuur. Of u nu op zoek bent naar actie of rust, hier komt u zeker aan uw trekken. Kom in deze rustgevende omgeving genieten van de heerlijk frisse lucht…

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×