Zwembad en waterpark in camping La Grange de Monteillac

Wat is een campingvakantie zonder zwemplezier? Met een groot ludiek peuterbad voor de allerkleinsten en twee grote zwembaden en een spa kunt u met de hele familie volop genieten van waterpret! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Jacuzzi®
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras

  Voorzieningen voor de allerkleinsten

  Zwemmen, spetteren, spelen in het water... Kinderen zijn gek op water! Daarom vindt u op de camping zwembaden die zijn aangepast aan de allerkleinsten. In een groot, ludiek verwarmd peuterbad kunnen kinderen zich veilig uitleven in het water dat een ideale temperatuur heeft! Voor grotere kinderen zijn er de twee verwarmde buitenbaden. 

  Twee zwembaden om volop te genieten van waterplezier

  Op camping La Grange de Monteillac vindt u alles om volop te genieten van waterpret: er liggen twee grote baden (waarvan een is uitgerust met massagestralen) voor u klaar. In de jacuzzi® met 12 plaatsen kunt u tevens genieten van weldadige momenten.

  Zwemshorts en boxershorts zijn verboden.

  De stranden van het meer van Pont de Salars

  Het meer van Pont de Salars ligt op slechts 25 minuten van de camping! U vindt er stranden met toezicht, beachvolleybalvelden en kinderspelen, het is de ideale plaats voor een dag of een middag met de familie of vrienden onder de zon van de Aveyron. 

  ×