•  
  •  
Camping La Grange de Monteillac Rodez, Aveyron

Een authentieke vakantie op een camping van menselijke maat in de Aveyron

8.6 10 219 scores Recensies
Boek uw verblijf

Het zwemparadijs van camping La Grange de Monteillac

_

Wat is een campingvakantie zonder zwemplezier? Met een groot ludiek peuterbad voor de allerkleinsten en twee grote zwembaden en een jacuzzi®  kunt u met de hele familie volop genieten van waterpret! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Jacuzzi®
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Zonneterras

Voorzieningen voor de allerkleinsten

Zwemmen, spetteren, spelen in het water... Kinderen zijn gek op water! Daarom vindt u op de camping zwembaden die zijn aangepast aan de allerkleinsten. In een groot, ludiek verwarmd peuterbad kunnen kinderen zich veilig uitleven in het water dat een ideale temperatuur heeft! Voor grotere kinderen zijn er de twee verwarmde buitenbaden. 

Twee zwembaden om volop te genieten van waterplezier

Op camping La Grange de Monteillac vindt u alles om volop te genieten van waterpret: er liggen twee grote baden (waarvan een is uitgerust met massagestralen) voor u klaar. In de jacuzzi® met 12 plaatsen kunt u tevens genieten van weldadige momenten.

Zwemshorts en boxershorts zijn verboden.

De stranden van het meer van Pont de Salars

Het meer van Pont de Salars ligt op slechts 25 minuten van de camping! U vindt er stranden met toezicht, beachvolleybalvelden en kinderspelen, het is de ideale plaats voor een dag of een middag met de familie of vrienden onder de zon van de Aveyron. 

Laatst bezochte campings
×