Camping aan zee Manche

Kies voor een vakantie aan zee en verblijf in onze Yelloh! Village campings aan het Kanaal.

Camping het Kanaal

Zin in koelte, om te genieten van de zilte lucht van de zee en de grote getijdeverschillen? Plan dan nu uw volgende vakantie of weekend aan het Kanaal.

Hier strekken de stranden zich langs de Normandische kust over vele kilometers uit. De Mont Saint-Michel, de invasiestranden en de aantrekkelijke aan het Kanaal gelegen badplaatsen zijn niet te missen hoogtepunten die garant staan voor een bijzondere en unieke vakantie.

Het Kanaal is ook voor watersportliefhebbers een absolute droombestemming: catamaranvaren, zeilen, wind- en kitesurfen en surfen behoren tot de activiteiten die u tijdens een verblijf in een van onze Yelloh! Village campings aan het Kanaal kunt beoefenen. En wat dacht u van een lange tocht te paard langs de vloedlijn? Dat wordt beslist een onvergetelijke ervaring!

Als u meer oog hebt voor de schoonheid van het landschap dan voor alle geboden activiteiten, hoeft u zich geen zorgen te maken, het kustgebied van het Kanaal heeft schitterende landschappen en vergezichten voor u in petto. Met haar moerassen, steile kliffen, duinen en lange fijnzandstranden zal deze ongerepte natuur u zeker betoveren.

7 campings gevonden

campings Bretagne

campings Brittany

campings Normandie

campings Normandy

campings Picardy

×