Camping aan zee Manche

Kies voor een vakantie aan zee en verblijf in onze Yelloh! Village campings aan het Kanaal.

Camping het Kanaal

Zin in koelte, om te genieten van de zilte lucht van de zee en de grote getijdeverschillen? Plan dan nu uw volgende vakantie of weekend aan het Kanaal.

Hier strekken de stranden zich langs de Normandische kust over vele kilometers uit. De Mont Saint-Michel, de invasiestranden en de aantrekkelijke aan het Kanaal gelegen badplaatsen zijn niet te missen hoogtepunten die garant staan voor een bijzondere en unieke vakantie.

Het Kanaal is ook voor watersportliefhebbers een absolute droombestemming: catamaranvaren, zeilen, wind- en kitesurfen en surfen behoren tot de activiteiten die u tijdens een verblijf in een van onze Yelloh! Village campings aan het Kanaal kunt beoefenen. En wat dacht u van een lange tocht te paard langs de vloedlijn? Dat wordt beslist een onvergetelijke ervaring!

Als u meer oog hebt voor de schoonheid van het landschap dan voor alle geboden activiteiten, hoeft u zich geen zorgen te maken, het kustgebied van het Kanaal heeft schitterende landschappen en vergezichten voor u in petto. Met haar moerassen, steile kliffen, duinen en lange fijnzandstranden zal deze ongerepte natuur u zeker betoveren.

Campingdorpen Bretagne

Welkom op ons domein! Profiteer van de weldadige invloed van de zilte zeelucht en een echte tuin en bewonder de schoonheid van deze geheime Bretonse kustlijn die de baai van Morlaix is.

U bent welkom in een uniek zwemparadijs van 1000 m² op slechts 10 minuten van het strand

Le P’tit Bois, al meer dan 40 jaar een familiebedrijf, blijft zich voortdurend vernieuwen. Onze kracht is onze traditie, die van een hartelijke ontvangst en een luisterend oor voor al onze gasten, van generatie op generatie.

Campingdorpen Normandie

Een familiecamping in een idyllische omgeving, op enkele kilometers van de zee

We heten u welkom op onze camping met een typisch familiale sfeer. Geniet met familie of vrienden van onze mooie accommodaties en infrastructuur op een boogscheut van de invasiestranden.

Geniet op 100 m van het strand op een gezellige familiecamping in de Calvados

Campingdorpen Picardië

Een stijlvolle familiecamping te midden van de natuur in het hart van de Sommebaai

Ons team heet u van harte welkom in de Baie de Somme, op een camping op mensenmaat midden in de natuur, op een steenworp van het strand van Le Crotoy. Wij zijn gepassioneerd door onze streek en zetten onze deuren wijd open om u deze te laten ontdekken.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×