Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les Pins Erquy, Côtes-d'Armor

« U bent welkom in een uniek zwemparadijs van 1000 m² op slechts 10 minuten van het strand »

8.0 10 798 scores Recensies

Onze huuraccommodaties op de camping Les Pins

Droom je ervan te ontsnappen aan de stad en het lawaai? Heb je behoefte aan vrijheid, grote ruimten en natuur? Kom dan onze accommodaties op de camping uitproberen in het Yelloh! Village Les Pins. Je kan kiezen uit cottages, chalets of gemeubileerde tenten met één, twee of drie kamers. Het zijn openluchtaccommodaties, een beetje zoals kleine huisjes, maar dan aangepast aan je vakantie op de camping. Kom deze zomer een grote dosis zeelucht inademen aan de Côtes d'Armor.

De Yelloh! Village huuraccommodaties vergelijken

Vergelijk onze huuraccommodaties en onze tenten

Aantal kamers:
Deze camping beschikt niet over dit type accommodatie
Wijk Le Guen Premium

Een onvergetelijke vakantie in alle rust, wat denkt u daarvan? Dat is wat u te wachten staat met de accommodaties van de wijk Le Guen. Eindschoonmaak, wifi-verbinding, lakens en handdoeken voorzien, gratis babykit … En alles in een landschappelijk aangelegde voetgangerswijk. En ja, camping Les Pins heeft aan alles gedacht, maar vooral aan uw vakantiegeluk. Eén ding is zeker, uw mooiste vakantie beleeft u hier! 

Premium Wijk

Het is in de schaduw van de pijnbomen dat deze wijk zijn plaats gevonden heeft. Accommodaties in een modern en geraffineerd design, ruime terrassen, groot grasveld; deze wijk zal groot en klein bevallen. Voeg daar nog de vele voordelen aan toe waarvan u geniet in deze woning: verhuur van lakens en handdoeken is inbegrepen, evenals een babykit (bedje + hoge stoel), toegang tot Wifi en eindschoonmaak! Aan alles werd gedacht om u een zo ontspannend mogelijke vakantie te bezorgen! Vergeet uw dagelijkse beslommeringen en geniet van al die mooie momenten met de familie.

Wijk Lady

Zin in iets heel anders voor uw vakantie? Kies dan voor een accommodatie in de wijk Lady! Met hun grappige fuchsia-accenten en eigentijdse vormgeving, geven deze cottages uw vakantie een luxe tintje. Ze beschikken over een groot terras waarop u heerlijk onderuit kunt zakken. De grote parasol zorgt voor aangename schaduw tijdens uw maaltijden met de familie. 

Onze andere accommodaties

In dezelfde periode bieden wij u tevens

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

×