Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op Camping Les Pins

Houdt u van yoga, aquabike, petanque of wandelen? Op camping Les Pins kunt u sowieso uw hart ophalen! Net als uw kroost trouwens. In de speciale kinderclubs voor 5- tot 17-jarigen weten onze ervaren animatoren precies welke animatieactiviteiten in de smaak vallen bij het jonge volkje.

  Onze kinderclubs

  Yelloh! Village Les Pins organiseert talloze activiteiten voor kinderen tot 12 jaar. Ons team begeleidt uw kinderen bij ludieke, sportieve, creatieve en gevarieerde activiteiten die passen bij hun leeftijd. En 's avonds worden er voorstellingen gegeven!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Bekijk alle activiteiten die het animatieteam van de Kids Club uw kinderen aanbiedt.

   • sportieve animaties in juli en augustus
   • kinderspellen (met waterstralen)
   • knutselworkshops
   • schilderen
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Met de Junior Club hebben de kinderen geen tijd om zich te vervelen! Ze vinden er een grote keuze aan activiteiten en animaties.

   • sportieve animaties in juli en augustus
   • kinderspellen (met waterstralen)
   • knutselworkshops
   • schilderen
   • speelterrein

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend.

  • Laagseizoen: van 10u tot 12u en van 15u tot 17u30, dagelijks behalve zaterdag
  • Hoogseizoen: van 10u tot 12u en van 15u tot 17u30, dagelijks 

  Onze activiteiten

  Sport of ontspanning? Het Yelloh ! Village Les Pins biedt je een scala van animatie aan voor een onvergetelijke vakantie: sportief of rustig, in een gezellige sfeer, voor alle niveaus en alle leeftijden.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquabike
  Aquagym
  Fitnesslessen
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Gewichten- / fitnesszaal
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 2km
  Canyoning / rafting 2km
  Casino 7km
  Zeilwagen rijden 2km
  Kitesurflessen 2km
  Windsurflessen 2km
  Surflessen 2km
  Zeillessen 2km
  Paintball 11km
  Paragliding 20km
  Avonturenpark 15km
  Vissen 2km
  Duik 2km
  Tochtjes te paard of met de pony 5km
  Vliegen met een luchtballon 29km
  Tennisplein 600m

  Weer in vorm

  Profiteer van de vakantie om wat aan je conditie te doen! Iedere ochtend begeleidt een gediplomeerde animator sessies stretching, spierversterkende oefeningen en aërobics in de sportzaal die uitgerust is met fitnessapparaten. In onze hammam kan je genieten van de heilzame effecten van de stoombaden, je spieren ontspannen en alle stress laten varen.

  Activiteiten ter plaatse in alle vrijheid

  Sport van 's morgens tot ‘s avonds! Op het programma: zwemmen aan het strand of in het verwarmde zwembad met multiglijbaan, en een juiste mix van verkwikkende activiteiten met fitness, aquagym, waterpolo, of wat ontspannender met tafeltennis, darts, tafelvoetbal of petanque en dit in een gemoedelijke sfeer. Neem vrij deel aan de activiteiten die jij leuk vindt.

  Voor de wandelaars

  Kom de schitterende baai van Saint-Brieuc en de vele kreken ontdekken van bovenop de kliffen in roze zandsteen en observeer de zeevogels. Via het Douanepad kan je mooie wandelingen maken langs de kust. Het pad is voor iedereen toegankelijk. Je kan Erquy ook verkennen via de mountainbikecircuits. Er zijn 3 lussen, van 15, 26 en 45 km.

  Watersporten

  Profiteer van de schoonheid van het noorden van Bretagne voor een tochtje op zee. Je kan zeilen, windsurfen, zeekajakken of deelnemen aan een duikinitiatie. Alle watersporten staan ter beschikking. Bij laagwater kan je met het hele gezin gaan strandvissen.

  In de buurt

  Terwijl je de regio verkent, kan je even pauzeren voor een partijtje golf of midgetgolf. Verder kan je ook mountainbiken, er is een klimparcours door de bomen en je kan een quad huren, ... Keuze te over!

  ×