Zwembad en waterpark in camping Les Pins

Vakantie aan het zwembad? Ontdek het zwemparadijs van de Yelloh! Village Les Pins: verwarmd zwembad, glijbanen, bubbelbaden voor een ontspannende en leuke vakantie op een eersteklas camping.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  1000m² +250m² verwarmd zwembad

  Water, water en nog eens water! Je vindt hier een schitterend zwemparadijs. Je kinderen kunnen zich uitleven in onze twee zwembaden. Het ene is verwarmd en omvat een peuterbad, 3 glijbanen waarvan 2 met meerde banen en een grote glijbaan met een lus, watervallen en bubbelbaden. Het andere overdekte zwembad is een semi-olympisch zwembad van 25m lang dat verwarmd wordt. Hier kunnen de sporters terecht. Ons zwemparadijs beschikt ook over een tegenstroomrivier en een hammam.

  Informatie over de glijbanen: de grootste: 72 m (verboden voor kinderen jonger dan 10 jaar behalve onder begeleiding van een volwassene), de kleinste: 35 m. Minimale lengte: 1m20

  De fijne zandstranden van Erquy

  Er zijn zeven stranden in Erquy en ze hebben elk hun eigen karakter en charme: grote uitgestrekte stranden of kreken, geanimeerd of ongerept, ... Op 10 minuten te voet liggen fijne zandstranden met getijden, waaronder het mooie strand van Le Guen. Vergeet je schepnetjes en vliegers niet; strandvissen, zandkastelen bouwen, zwemmen, ... uren speelplezier gegarandeerd voor je kinderen!

  ×