Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Pins Erquy, Côtes-d'Armor

« U bent welkom in een uniek zwemparadijs van 1000 m² op slechts 10 minuten van het strand »

7.8 10 753 scores Recensies

Village Les Pins : camping met zwemparadijs

Vakantie aan het zwembad? Ontdek het zwemparadijs van de Yelloh! Village Les Pins: verwarmd zwembad, glijbanen, bubbelbaden voor een ontspannende en leuke vakantie op een eersteklas camping.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het strand
Bubbelbaden
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Zonneterras
Glijbanen

1000m² +250m² verwarmd zwembad

Water, water en nog eens water! Je vindt hier een schitterend zwemparadijs. Je kinderen kunnen zich uitleven in onze twee zwembaden. Het ene is verwarmd en omvat een peuterbad, 3 glijbanen waarvan 2 met meerde banen en een grote glijbaan met een lus, watervallen en bubbelbaden. Het andere overdekte zwembad is een semi-olympisch zwembad van 25m lang dat verwarmd wordt. Hier kunnen de sporters terecht. Ons zwemparadijs beschikt ook over een tegenstroomrivier en een hammam.

De fijne zandstranden van Erquy

Er zijn zeven stranden in Erquy en ze hebben elk hun eigen karakter en charme: grote uitgestrekte stranden of kreken, geanimeerd of ongerept, ... Op 10 minuten te voet liggen fijne zandstranden met getijden, waaronder het mooie strand van Le Guen. Vergeet je schepnetjes en vliegers niet; strandvissen, zandkastelen bouwen, zwemmen, ... uren speelplezier gegarandeerd voor je kinderen!

×