Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Pins Erquy, Côtes-d'Armor

« U bent welkom in een uniek zwemparadijs van 1000 m² op slechts 10 minuten van het strand »

7.8 10 753 scores Recensies

Camping Les Pins : in de buurt van het dorp

Kom naar het Yelloh! Village Les Pins en ontdek de Côtes-d'Armor met al hun charme en karakter. Je vindt hier een ongerepte en ruige natuur, een schitterende kustlijn, de wilde kliffen van Le Cap Fréhel met pittoreske haventjes, ... je zal je niet vervelen deze zomer!

Camping Les Pins
86 rue des moulins Le Guen – Av Léon Hamonet
22430 Erquy
FRANKRIJK
+33 (0)2 96 72 31 12

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 48° 38' 17''
Lengtegraad: W 2° 27' 20''
Bereken uw route


Ligging
Erquy, 1 km
Luchthaven van Dinard, 39 km
Station van Saint-Brieuc , 33 km
Laat u ontroeren door de schoonheid van de landschappen en de magische, uitzonderlijk mooie zonsopkomsten en zonsondergangen. Op de kustpaden is er frisse lucht in overvloed.
De zeebodem in Bretagne heeft al snel geen geheimen meer voor u: ontdek en verwonder u in het Grote Aquarium van Saint-Malo!
Op enkele mijlen van de kust van roze graniet ligt de ongerepte archipel van de '7 îles', het onbetwiste koninkrijk van de zeevogels. Kom en maak een boottocht rondom deze archipel!
Daar waar de aarde de zee raakt, en de schoonheid van de plek uw ziel…, waar elke steen geschiedenis ademt: daar bevindt zich de Mont Saint Michel!
Gelegen in het departement Côtes d’Armor is Erquy een kleine badplaats aan een van de mooiste kusten van Bretagne. Uw campingvakantie in Erquy is ook de gelegenheid om te genieten van de wonderen van de natuur: de kaap Erquy met het spectaculaire uitzicht en het eiland Saint Michel dat u te voet kan bereiken bij laagtij, zijn twee voorbeelden van mogelijke excursies die u tal van mooie souvenirs en prachtige beelden zullen bezorgen.
In deze versterkte, middeleeuwse stad kunt u de best bewaarde stadswal van Bretagne bewonderen. Op enkele kilometers van de Côte d’Emeraude onthult de stad Dinan al haar geheimen! Profiteer van uw campingvakantie om deze versterkte, middeleeuwse stad vol authentieke en historische parels te ontdekken. Geniet tijdens uw campingvakantie in Dinan van de magische omgeving van deze stad: de indrukwekkende middeleeuwse wal die de stad omringt, de groene Engelse tuin of de sfeervolle straten en pleinen lenen zich bij uitstek voor een wandeling met de familie. Snuif de bijzondere sfeer op als u langs de kades van de binnenhaven slentert: bewonder het bijzondere avondlicht dat over de masten van de zeilboten strijkt, of huur als u wilt een kajak om de rivier de Rance te verkennen. Vanuit Dinan kunt u via talrijke wandel- en fietspaden de prachtige vallei van de Rance verkennen. Laat u verleiden!
Ontdek alle geheimen van Fréhel: de schoonheid van het beschermde kustgebied, fijnzandstranden en het kristalheldere water…Het op de Pointe Fréhel, aan de Côte d’Armor gelegen stadje Fréhel biedt u schitterende landschappen van steile kliffen, kleurrijke heidevelden en eindeloze vergezichten.
De hoofdstad van de Côtes-d’Armor heeft vele troeven in huis om vakantiegangers te verleiden die graag de noordkant van Bretagne willen ontdekken. Op cultureel gebied heeft de stad veel te danken aan de geschiedenis van de zeevissers. We raden u dan ook zeker aan dit interessante verleden via een wandeling door de haven van Le Légué te ontdekken. In deze lager aan de monding van de baai gelegen haven van Saint-Brieuc kunt u fraaie oude tuigages bewonderen zoals die van de “Grand Lejon”, een prachtige replica van een traditionele logger.
De oude zeeroversstad met een duidelijk Bretons karakter is de ideale plek voor een vakantie in Bretagne. Saint-Malo is een stad met een unieke persoonlijkheid, waar elke steen, elk vestingwerk en elk monument een eigen verhaal vertelt. Kies voor een campingvakantie in Saint-Malo en beleef onvergetelijke momenten! U keert terug naar huis met een stapel foto's en souvenirs ... en maar één wens: terugkomen.

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler