Camping Frankrijk met Yelloh! Village

Bent u op zoek naar ideeën voor uw volgende vakantiebestemming? Ga dan naar een camping in Frankrijk! Ontdek alle facetten van het land: de kust, het zuidwesten, Normandië of de bergen, bijna overal in Frankrijk is er wel een Yelloh! Village-camping te vinden. Keuze volop voor uw verblijf met de familie, met uw geliefde of met vrienden.

Huuraccommodaties op een camping in Frankrijk

Een verblijf op een camping in Frankrijk is een ideale manier om een onvergetelijke vakantie door te brengen. U kunt iedere zomer of in het laagseizoen een nieuwe bestemming aandoen en het erfgoed gaan bezoeken. Camping aan zee, in de bergen, vlak bij een rivier of op het platteland ... Op de Yelloh! Village-campings, die u overal in Frankrijk vindt, maakt u kennis met of keert u terug naar dit mooie land met zijn diverse landschappen.

 

Bretagne, de Côte d’Azur, de Atlantische kust, het Centraal Massief, de Jura, Zuidwest-Frankrijk, de Camargue, de Ardèche en de Cevennen... Vind de bestemming van uw keuze en huur een stacaravan op een 4- of 5-sterrencamping in de mooiste regio’s van Frankrijk.

Dus bent u klaar voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk?

 

82 campings gevonden

campings Aquitanië

campings Auvergne

campings Bourgogne

campings Bretagne

campings Centre Val de Loire

campings Champagne-Ardenne

campings Corsica

campings Franche-Comté

campings Languedoc-Roussillon

campings Midi-Pyrenëen

campings Normandie

campings Pays de la Loire

campings Picardië

campings Poitou-Charentes

campings Provence-Alpes-Côte d'Azur

campings Rhône-Alpes

Huur een stacaravan in Frankrijk

Voordat u op zoek gaat naar een stacaravan in Frankrijk, is het van belang om eerst uw type bestemming te kiezen. Dat is niet eenvoudig met zo’n grote variëteit aan landschappen en hoogteverschillen. Wanneer de camping van uw keuze eenmaal vaststaat, hoeft u alleen nog maar het type accommodatie te kiezen dat u wilt gaan huren. Bij Yelloh! Village, is de keuze enorm. In ons assortiment van comfortabele huuraccommodaties, het luxe segment huuraccommodaties en het assortiment, zult u ongetwijfeld een stacaravan vinden die past bij uw wensen!

 

Gaat u liever authentiek kamperen in de natuur? Geen probleem! De Yelloh! Village-campings in Frankrijk beschikken ook over ruime kampeerplaatsen. U kunt hier komen kamperen met uw tent, caravan of camper en tegelijkertijd profiteren van de hoogstaande dienstverlening en de activiteiten en voorzieningen op de camping. Nog beter, verenig authentiek met comfort en huur een kampeerplaats met eigen sanitair. De ideale combinatie om te genieten van het traditionele campingleven met de geneugten van wat extra comfort.

Waar u ook voor kiest, u zult verblijven in een bijzonder mooie natuurlijke omgeving. In de grote aquaparken kunt u terecht voor verkoeling. En verder kunt u profiteren van animaties, gratis kinderclubs en bijzondere restaurants!

 

De beste bestemmingen voor een campingvakantie in Frankrijk

 

Camping in het zuiden van Frankrijk

Provence, Côte d’Azur, Languedoc, Pyrénées Orientales, Ariège, Aveyron, Aude ... Het zuiden van Frankrijk beschikt over vele regio’s die absoluut de moeite waard zijn om te gaan kamperen in Frankrijk. We kunnen niet anders zeggen dan dat deze regio’s alles in huis hebben om u te behagen! De Middellandse Zee, bergen en valleien, rivieren en stromen ... En dan hebben we het nog niet eens over de authentieke dorpen, de overheerlijke keuken en de onnavolgbare levenskunst. U hebt het al begrepen, de campings in Zuid-Frankrijk bieden een grote variëteit als het gaat om de natuurlijke omgeving.

 

Camping aan de Atlantische kust

De campings aan de Atlantische kust zijn de andere troeven van het campingwezen in Frankrijk. Hier is het water wat woester, zoals de getijden laten zien. De charme is anders maar zeker niet minder meeslepend. De Atlantische kust beslaat bijna heel West-Frankrijk. Veel hangt af van de keuze voor een regio, want de Atlantische kust biedt zeer uiteenlopende ervaringen afhankelijk van waar u zich bevindt. Een moeilijke keuze uit een aantal van de mooiste streken van Frankrijk: Bretagne, Baskenland, Île de Ré, de Landes, de Vendée enz.

 

Natuurcamping

Na Frankrijk aan zee, tijd voor de binnenlanden van Frankrijk! Voor een weekend of een lang verblijf in een heel andere omgeving, bieden de campings in het hart van Frankrijk een bijzondere charme. Dat geldt ook voor de campings aan een rivier, waar u kunt genieten van een groene en rustgevende omgeving, die zich uitstekend leent voor ontspanning. De natuurcamping in Frankrijk staat garant voor een verblijf ver van het rumoer van de stad en de dagelijkse beslommeringen. En dat doet goed!

 

Camping op Corsica

Corsica doet zijn bijnaam zeker eer aan, l’île de Beauté (vrij vertaald: wonderschoon eiland). Corsica dat omgeven is door kristalheldere wateren en een bergachtige kustlijn, is een fascinerend eiland. Een paradijs dat niet onderdoet voor prachtige oorden in de Indische Oceaan of de Caraïben, maar dan op slechts enkele zeemijlen van het vaste land van Frankrijk. Het goede leven in de badplaatsen en bergdorpen zal bij de hele familie in de smaak vallen. Inspiratie te over voor een onvergetelijke vakantie op een camping in Frankrijk. Nog beter, op een camping op Corsica!

 

Camping in de Ardèche

De Ardèche bevindt zich natuurlijk ook in het hierboven genoemde Zuid-Frankrijk. Maar wat een geweldige bestemming! Dit is zeker DE beste natuurbestemming voor kamperen in Frankrijk. De landschappen van de Ardèche slagen er ieder jaar weer in om de harten van nieuwe vakantiegangers te veroveren. En vele vakantiegangers keren ook terug naar de streek rond Vallon-Pont-d’Arc en de Monts d’Ardèche, dankzij hun goede ervaringen tijdens hun verblijf op de camping in de Ardèche. Naast de vele landschappen zijn er ook activiteiten te over. Bezoek aan grotten en musea, wandeltochten, watersportactiviteiten, avonturen beleven ... U kunt hier volop genieten!

 

Camping aan de Kanaalkust

Minder bekend als Franse campingbestemming dan de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan is de Kanaalkust, waar het ook goed toeven is. Vakantiegangers die meestal naar de andere kusten trekken of naar meer zuidelijke bestemmingen, zullen erachter komen dat dit een mooi alternatief is. In Normandië of Picardië, vlak bij de Sommebaai, ontdekt u streken met een rijke cultuur en erfgoed. Zoals bijvoorbeeld het historisch erfgoed, dat uitstijgt boven het Frans nationale, aangezien een deel van het lot van de wereld werd bepaald op de stranden van het Kanaal. Namelijk tijdens de befaamde Invasie van juni 1944.

 

Wat is er te doen op een camping in Frankrijk?

Te veel op om te noemen! In iedere regio vindt u de Franse charme terug, daarnaast heeft elke regio zijn eigen lokale cultuur, zijn specialiteiten en eigen folklore. Hier komt u achter wanneer u de tijd neemt om het erfgoed en de culturele bezienswaardigheden te bezoeken. U zult altijd typische Franse kenmerken tegenkomen, ook al verschillen de gebieden enorm van elkaar. Deze tegenstellingen geven een vakantie op een camping in Frankrijk een bijzondere charme!

En wat activiteiten betreft, is er genoeg te beleven in alle streken van het land. Met 5.853 km aan kust en duizenden meren, rivieren en stromen verspreid over de diverse streken nemen watersportactiviteiten een belangrijke plaats in tijdens een vakantie in Frankrijk.

 

Hetzelfde geldt voor wandeltochten. Frankrijk telt 369 GR die voeren door de mooiste natuurlandschappen van het land. Wandelingen die gekenmerkt worden door de aanwezige hoogteverschillen. Deze hoogteverschillen bieden ook mogelijkheden voor andere, avontuurlijke activiteiten! Via ferrata, canyoning, parachutespringen ... Gun uzelf een flinke adrenalineboost, naast uw optie voor een geweldige stacaravan in Frankrijk.

 

Zin in meer? Dan kunt u tot diep in de nacht doorgaan! En dat komt goed uit want de Yelloh! Village-campings in Frankrijk organiseren tal van thema-avonden. De zomer is ook het seizoen voor het bezoeken van dorpen en steden in de avond met de avondmarkten, en de feesten en festivals die er georganiseerd worden.

Als we het hebben over uw volgende vakantie op een camping in Frankrijk dan moeten we het natuurlijk ook hebben over de keuken. Streekkeuken, bistrokeuken of gastronomische keuken: een verblijf in Frankrijk valt altijd in de smaak bij lekkerbekken!

 

 

Om te ontdekken
×