Camping Bordeaux Lac

Bordeaux, Gironde

« Groen campingdomein (13 ha) op slechts 8 km van Bordeaux »

8.0 10 662 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Bordeaux Lac

Hebt u al een keer gedacht aan een vakantie in de streek van Bordeaux? Neen? Dan is het nu tijd voor een nieuwe ervaring! In het hart van de regio Aquitaine, op slechts 8 km van Bordeaux, beleeft u een heerlijke vakantie in het Yelloh! Village Bordeaux Lac. Het 13 ha grote domein is een ware oase van groen.

 

Deze camping in de Gironde bevalt u ongetwijfeld reuze dankzij zijn kwaliteitsinfrastructuur: verwarmd zwemparadijs, waterspeeltuin voor de kids, bakkerij, kruidenierszaak, restaurant met streekgerechten … En dat is nog niet alles! Op het campingdomein bevindt zich namelijk een meer: ideaal voor een authentieke ervaring samen met vrienden of familie.

 

Tijdens uw verblijf op camping Bordeaux Lac kunt u tot slot kiezen uit een ruim aanbod van comfortabele kwaliteitsaccommodaties. Hebben we u overtuigd? Bent u vast aan het pakken?

Daar word je blij van

 • Vlak bij Bordeaux en tal van niet te missen activiteiten in de streek
 • Meren op het campingdomein om samen met de familie heerlijk te relaxen
 • Een authentiek restaurant met traditionele gerechten en lokale specialiteiten
 • Een ruime keuze aan activiteiten voor groot en klein in de omgeving van de camping: klimmen, avonturenparcours, boottochten op de Garonne
 • Een toplocatie voor al uw familiefeesten en bedrijfsseminars
Open van 03/05/2021 tot 31/12/2021
Onze receptie: +33 (0)5 57 87 70 60

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe  cottages voor 8 personen

Yelloh! Village Bordeaux Lac op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Tijdens uw vakantie in de Gironde is waterpret vaste prik! Op de camping vindt u een prachtig verwarmd zwemparadijs met Splashpad voor de kids. Liefhebbers van zoetwater kunnen hun geluk niet op bij de talloze meren in de regio. In het Yelloh! Village Bordeaux Lac hebt u het voor het uitkiezen! Wat zal het worden: een duik in het zwembad of zwemmen in de vrije natuur? Allebei kan natuurlijk ook!

Kinderen en tieners

Meer weten?

Zijn uw kinderen nieuwsgierig van aard? Sportief aangelegd? Houden ze van plezier? Dan voelen ze zich vast de koning te rijk op camping Bordeaux Lac! ’s Ochtends lekker stuiteren op de springkastelen, ’s middags het accropark verkennen en ’s avonds eindigen op het multisportterrein: klinkt als het recept voor een geslaagde vakantie!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Toe aan een vakantie met een flinke portie afleiding en plezier? Op camping Bordeaux Lac ontbreekt het niet aan activiteiten: terwijl de kids zich volop uitleven, hoeven ook mam en pap zich geen moment te vervelen. Het staat nu al vast dat uw verblijf in het Yelloh! Village een onvergetelijke ervaring wordt!

Diensten

Meer weten?

Hoe stelt u zich uw vakantie op camping Bordeaux Lac voor? In het groen? Authentiek? Met de familie? Jawel … maar u vergeet nog wat! Dankzij ons uitgebreide dienstenaanbod maken wij u het leven makkelijker. Lekker handig want zo wordt uw vakantie nog mooier … en onvergetelijk!

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×