Het zwemparadijs op camping Bordeaux Lac

Tijdens uw vakantie in de Gironde is waterpret vaste prik! Op de camping vindt u een prachtig verwarmd zwemparadijs met Splashpad voor de kids. Liefhebbers van zoetwater kunnen hun geluk niet op bij de talloze meren in de regio. In het Yelloh! Village Bordeaux Lac hebt u het voor het uitkiezen! Wat zal het worden: een duik in het zwembad of zwemmen in de vrije natuur? Allebei kan natuurlijk ook!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras

  Verwarmd zwemparadijs voor de hele familie

  Uw dagprogramma oogt allesbehalve saai! Wat zou u ervan denken om uw oudste in het grote zwembad te leren zwemmen? Dit is het ideale moment! Ondertussen vermaakt de jongste zich opperbest in het peuterbad. En daarna? Op naar de Splashpad waar uw youngsters zich kunnen uitleven met tal van waterspeeltuigen. Zelf hebt u onderhand wel een rustpauze verdiend. Ga languit op een ligstoel liggen en geniet van de zon van de Gironde op het solariumterras van het zwembad. In het zwemparadijs op camping Bordeaux Lac beleeft u onvergetelijke momenten met vrienden of familie!

  Zwemmen in de vrije natuur: heerlijk!

  Wilt u de kids verrassen met een leuk uitje? Kat in ‘t bakkie! Neem de wagen en rij met de hele familie naar een van de vele meren in de regio. Het meer van Hourtin, het grootste natuurlijke meer van Frankrijk, weet u vast te charmeren met zijn fijnzandstrand, duinbos, sportieve activiteiten … Ook bij het meer van Maubuisson vindt u een strand met zwemzone die in het hoogseizoen bewaakt is. Zo geniet u in alle veiligheid van uw zwempartijtje. Liefhebbers van watersporten moeten beslist naar het meer van Lacanau: stand-up paddle, windsurfen, zeilwagenrijden … Dolce far niente op het zandstrand kan natuurlijk ook. Zo gaat dat in de Gironde: keuze zat!

  Video zwemparadijs

  ×