De diensten van camping Bordeaux Lac

Hoe stelt u zich uw vakantie op camping Bordeaux Lac voor? In het groen? Authentiek? Met de familie? Jawel … maar u vergeet nog wat! Dankzij ons uitgebreide dienstenaanbod maken wij u het leven makkelijker. Lekker handig want zo wordt uw vakantie nog mooier … en onvergetelijk!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend

  Ter plaatse een hapje eten

  U viert vakantie op camping Bordeaux Lac? Dan moet u absoluut onze heerlijke keuken leren kennen. Zeven dagen op zeven, het hele jaar door, ontvangt restaurant Le Bistro du Lac zijn gasten in een uniek kader te midden van de natuur. Klaar voor een culinair uitje met vrienden of familie? De originele gerechten van de chefs weten uw smaakpapillen vast te bekoren! Op het terras of in het restaurant met airco geniet u van de gezellige sfeer met uitzicht op de pijnbomen en de meren. Kunt u zich een heerlijker familiemoment voorstellen?
  Voor een snack uit het vuistje gaat er in het hoogseizoen niets boven de snackbar bij het meer op het campingdomein. Ideaal voor een snelle hap. Kunnen we u verleiden?

  *Variabele openingstijden, neem hiervoor contact op met het restaurant op +33 (0)5 57 82 86 66.

  Praktische infrastructuur

  Op camping Bordeaux Lac willen we dat uw vakantie op wieltjes loopt. We hebben dan ook overal aan gedacht! U mist een ingrediënt om iets lekkers voor uw familie te koken? U wilt een ansicht naar het thuisfront versturen? De kruidenier helpt u uit de nood! Wilt u uw familie verrassen met een heerlijk ontbijt? Op dan naar de bakkerij waar u vers brood en luxebroodjes vindt!

  In de wasruimte staan wasmachines en droogtrommels tot uw beschikking want ook in de vakantie worden kleren wel eens vuil natuurlijk. U hebt onderhand wel begrepen dat u in de Gironde een schitterend verblijf tegemoet gaat, niet?

  Voor al uw vragen: de receptie!

  Maak gebruik van de vele diensten die de receptie van camping Bordeaux Lac aanbiedt. U kunt er zowat alles huren of lenen: lakens en handdoeken, een babybedje, een kinderstoel … Zo hoeft u van thuis alleen het hoogstnodige mee te zeulen! Wilt u graag de streek verkennen? Ons personeel verstrekt u alle toeristische informatie die u nodig hebt. Bordeaux, de Cité du Vin ... Van onze teams krijgt u advies en gouden tips, waar u ook naartoe wilt! Zelfs tickets voor de tram naar het centrum van Bordeaux kunt u bij hen kopen. Bijzonder handig, toch? Dus voor al uw vragen, één adres: de receptie! Dat merkt u vanzelf wel tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Bordeaux Lac …

  ×