De diensten van camping Bordeaux Lac

Hoe stelt u zich uw vakantie op camping Bordeaux Lac voor? In het groen? Authentiek? Met de familie? Jawel … maar u vergeet nog wat! Dankzij ons uitgebreide dienstenaanbod maken wij u het leven makkelijker. Lekker handig want zo wordt uw vakantie nog mooier … en onvergetelijk!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Plancha Verhuur
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Contactloos betalen
  Waterpunt camper
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Voertuig Huren 1km
  Verhuur van fietsen 100m

  Le Bistrot du Lac, het bistronomisch restaurant van de camping

  Zin in een gezellige maaltijd waar uw smaakpapillen blij van worden? Le Bistrot du Lac verwelkomt u in een aangename, ontspannen sfeer om heerlijke bistrogerechten te proeven.

   

  Op het menu: hamburgers voor fijnproevers, vlees van topkwaliteit en eenvoudige, moderne gerechten. Wat u ook kiest, u geniet hier altijd van kwaliteitsvolle zelfgemaakte gerechten, met veel verse ingrediënten. Op zaterdagavond kunt u zelfs een gastronomisch menu kiezen in dit restaurant, om uw vakantie met de familie of vrienden in stijl te vieren. Op zon- en feestdagen staat er een heerlijke brunch op het programma.

  Variabele openingstijden, neem hiervoor contact op met het restaurant op +33 (0)5 57 82 86 66.

  Praktische infrastructuur

  Op camping Bordeaux Lac willen we dat uw vakantie op wieltjes loopt. We hebben dan ook overal aan gedacht! U mist een ingrediënt om iets lekkers voor uw familie te koken? U wilt een ansicht naar het thuisfront versturen? De kruidenier helpt u uit de nood! Wilt u uw familie verrassen met een heerlijk ontbijt? Op dan naar de bakkerij waar u vers brood en luxebroodjes vindt!

  Voor al uw vragen: de receptie!

  Maak gebruik van de vele diensten die de receptie van camping Bordeaux Lac aanbiedt. U kunt er zowat alles huren of lenen: lakens en handdoeken, een babybedje, een kinderstoel … Zo hoeft u van thuis alleen het hoogstnodige mee te zeulen! Wilt u graag de streek verkennen? Ons personeel verstrekt u alle toeristische informatie die u nodig hebt. Bordeaux, de Cité du Vin ... Van onze teams krijgt u advies en gouden tips, waar u ook naartoe wilt! Zelfs tickets voor de tram naar het centrum van Bordeaux kunt u bij hen kopen. Bijzonder handig, toch? Dus voor al uw vragen, één adres: de receptie! Dat merkt u vanzelf wel tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Bordeaux Lac …

  ×