Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Bordeaux Lac

Camping Bordeaux Lac in de Gironde garandeert de hele familie amusement, spelplezier en ontspanning. Ook de kids gaan schitterende avonturen tegemoet: de tokkelbaan, de trampoline, de opblaasbare spellen … En óf ze het leuk vinden! Grote broer en zus kunnen hun hart ophalen op het multisportterrein, het volleybalveld of de petanquebaan. Grijp uw kans en daag vrienden of familie uit voor een wedstrijdje! 

  Onze activiteiten

  Toe aan een vakantie met een flinke portie afleiding en plezier? Op camping Bordeaux Lac ontbreekt het niet aan activiteiten: terwijl de kids zich volop uitleven, hoeven ook mam en pap zich geen moment te vervelen. Het staat nu al vast dat uw verblijf in het Yelloh! Village een onvergetelijke ervaring wordt!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren/kajakken
  Casino
  Zeilwagen rijden
  Klimlessen
  Kitesurflessen
  Lessen skateboard / skates / BMX
  Stand up paddle-lessen
  Surflessen
  Zeillessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Paragliding
  Avonturenpark
  Vissen
  Watersportclub
  Golf
  Bioscoopzaal

  Activiteiten voor de hele familie

  Een partijtje pingpong om in beweging te komen, enkele baantjes in het zwembad om de opwarming voort te zetten, een partijtje voetbal of basket met de kids op het multisportterrein, een rondje joggen rond het meer zodat u in conditie blijft … En wat dacht u van een overwinning op het petanquetoernooi om de dag in schoonheid te besluiten? Jawel, uw dagen zijn hier goed gevuld!

  Het meer op het campingdomein

  Het meer op het campingdomein zou wel eens uw favoriete plekje kunnen worden in het Yelloh! Village Bordeaux Lac. Niets is zo rustgevend als naar de eendjes op het water kijken. Uw kroost vindt ze vast allerschattigst! Aan activiteiten geen gebrek overigens: zowel met de familie als op uw eentje valt hier heel wat te beleven. Wandelen of fietsen langsheen het meer, in alle rust een boek lezen of simpelweg van de natuur genieten, een ochtendlijke joggingsessie afwerken … Dit wordt een vakantie in het teken van ‘la douce vie’.

  Activiteiten in de omgeving van de camping

  Zin om enkele activiteiten in de buurt van de camping te ontdekken? Een uitstekend idee! Wat dacht u van golfen? Nog nooit geprobeerd? Dan is dit hét moment. Op slechts 5 minuten van de camping biedt de golfbaan van Bordeaux Lac een initiatie voor de hele familie aan. Uniek!

  Maar u kunt nog meer dingen uitproberen: klimmen in een van de zalen vlak bij de camping, stuiteren in het Trampoline Park of uw hoogtevrees overwinnen op het Tépacap-avonturenparcours. Krijgt u er maar niet genoeg van? Dan is er nog de kartbaan, de bowlingclub, het Parc Floral, het voetbal- en rugbyterrein … Iedereen vindt hier zijn gading! Bent u er klaar voor? 

  Op ontdekking in de omgeving

  Uw camping is een ideale uitvalsbasis om Bordeaux te verkennen dat op slechts 8 km van de camping ligt. Deze stad, die op de Unesco-werelderfgoedlijst prijkt, weet bezoekers steevast te bekoren: de Place des Quinconces, het grootste plein van Europa, de kaden en het architecturale erfgoed zijn beslist een omweg waard.

  Hou tijdens uw bezoek zeker ook halt bij de Cité du Vin, een niet te missen hotspot. Maar de streek rond Bordeaux staat ook bekend om zijn vele wijngaarden en sublieme stranden bij de oceaan: de Médoc met zijn beroemde chateaus, Saint-Emilion met zijn middeleeuwse dorp dat door de Unesco beschermd is, Arcachon met de beroemde zandbank van Arguin en het Île aux Oiseaux, Lacanau met zijn beroemde internationale surfwedstrijd … u bent er ongetwijfeld weg van! Trek uw wandelschoenen aan of spring op de fiets en verken deze verrassende streek!

  ×