Camping Bordeaux

Boek een campingverblijf dicht bij Bordeaux, met uw familie of met vrienden of gezellig met z’n tweetjes …

Als regionale hoofdstad van de Aquitaine kan deze prachtige havenstad bogen op een eeuwenoude indrukwekkende geschiedenis. Bordeaux is erin geslaagd, beter dan welke andere stad ook, haar twee gezichten, haar openheid op de zee en haar diepe continentale verankering, succesvol te combineren. Het resultaat is een stad met een uniek karakter en een al even unieke sfeer.

Vakantie op een camping Bordeaux 

Kies voor een camping Yelloh! Village om van daaruit Bordeaux en haar rijkelijk gevulde schatkamer te ontdekken: gastronomie om duimen en vingers bij af te likken, wandelingen langs de oevers van de Gironde, degustaties van grote wijnen die liefhebbers over de hele wereld doen wegdromen: Médoc, Saint-Emilion, Graves, Château-Margaux, ...

Bordeaux prijkt, als een van de mooiste steden van Europa, op de werelderfgoedlijst van UNESCO met meer dan 350 geklasseerde monumenten en gebouwen. De stad is ontstaan uit de versmelting van talrijke stromingen en invloeden en straalt tegelijk Romaanse en gotische, Engelse en Franse, maritieme en landelijke, middeleeuwse en moderne invloeden uit. Van de bruisende, kleurrijke wijk Saint Michel, via de wijk Saint Pierre, tot in het hart van het ‘Oude Bordeaux', zonder voorbij te gaan aan de ‘Grand Théâtre'-wijk met haar klassieke uitstraling ... uw campingvakantie in Bordeaux staat in het teken van ontdekking en verwondering.

Beëindig uw dag genietend van de koelte van de avond op de kaai: de Place de la Bourse, getuige van de grandeur van Bordeaux, of de fontein Miroir d'Eau waar kinderen zo dol op zijn, zullen klein en groot een onvergetelijke campingvakantie bezorgen!

 

www.bordeaux-tourisme.com

×