Camping Soulac-sur-Mer

Oceaan, rivier, duinen en wijngaarden vormen het decor waartegen uw campingvakantie in Soulac-sur-Mer zich afspeelt. Laat de zeelucht uw lichaam en geest verkwikken. Bewonder de horizon. U bent in Soulac-sur-Mer, een stad met duizend gezichten in het noorden van de Pointe du Médoc.

Vakantie op een camping Soulac-sur-Mer

Bent u verslingerd aan de golven, kom dan hier de stroming van de oceaan uitdagen. Jetskiën, zeilen, surfen ... De meest opwindende watersporten dienen zich aan op één van de mooiste plekken aan de Côte d'Argent. Ontdekt u de wereld van de oceaan liever op een rustige manier, dan kunt u gaan varen of vissen op zee. Vaar door het estuarium van de Gironde en breng een bezoek aan de vuurtoren van Cordouan.

Het noorden van de Médoc was ook een strategische zone tijdens de Tweede Wereldoorlog. Langs de kust staan tal van bunkers en vestingen, waarvan sommige voor het publiek toegankelijk zijn. Het Musée du Souvenir schetst u deze cruciale periode in onze recente geschiedenis. Voor een cultureel uitstapje kan u terecht in het kunst- en archeologiemuseum dicht bij de zeeboulevard. De collecties die er te bezichtigen zijn, geven een overzicht van de hele geschiedenis van het schiereiland van Médoc.

U kunt niet terugkeren van Soulac-sur-Mer zonder geproefd te hebben van de heerlijke streekkeuken. Producten uit de oceaan en de rivier nemen een ereplaats in. Vis en zeevruchten zijn essentiële elementen in de traditionele recepten. Laat uw gerechten begeleiden door een wijn uit de streek, zoals le Château Lafite of le Château Mouton-Rothschild... De wijnen van de Médoc genieten internationale faam en beschikken over een uniek mineraal evenwicht.

Camping Soulac-sur-Mer

Ontdek tijdens uw campingvakantie in Soulac-sur-Mer alle geuren, kleuren en smaken van de Pointe du Médoc.

×