Vind je camping in de Landes

Criteria wissen
Van de Atlantische Oceaan in Biscarrosse tot aan de monding van de Adour strekken lange witte zandstranden zich uit. Hier kunt u zwemmen in alle rust.

Vakantie op een camping Landes

Ontdek de mooiste surfplekjes langs de oceaankust tijdens uw verblijf op een camping in de Landes. Laat u glijden op de enorme rollende golven, tem de golven en deel uw plezier met de anderen. Liefhebbers van zeilsport verkiezen achter de duinen te blijven, op de talrijke langs de kust verspreide meren. Verkiest u aan land te blijven? Laat u dan verleiden door het vissen op roofvis. Op de oevers van de meren van Sanguinet of Biscarrosse kunt u de namiddag al vissend doorbrengen, om 's avonds de vangst op de barbecue te verorberen! Trek eropuit voor een boottochtje, ter verkenning van enkele prachtige landschappen: het grootste gecultiveerde bos van Europa, de heuvellandschappen, valleien en kleine authentieke dorpjes.

De streek van de Landes is een ideale omgeving voor wandelingen en gastronomische vakanties. In het hartje van de zomer kunt u in de dorpen de traditionele feesten bijwonen, zoals de course landaise, typisch voor het departement. In de arena's aanschouwen hoe stier en mens oog in oog staan met elkaar: dat bezorgt u zeker kippenvel. Maak ook een uitstapje naar Samadet, voor het beroemde aardewerk. U zult versteld staan van de authenticiteit van de kunstwerken. De finesse, nauwkeurigheid en precisie van dit werk van lange adem maakt u sprakeloos.

Camping Landes

Er staan u echter nog meer heftige emoties te wachten. Bestel een bord Chalosse-rund met asperges, gekweekt in het zand van de Landes. Uw verblijf op een camping in de Landes is een garantie voor enkele uitstekende gastronomische tussenstops.

Uw zoekresultaten: 3 Campings

Om te ontdekken
×