Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Lous Seurrots

Contis, Landes

« Een parel van de natuur, een verwarmd zwemparadijs met glijbanen, op 500 m van het oceaanstrand »

8.5 10 1433 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Lous Seurrots

Op 500 meter van het strand, tussen oceaan, duin en rivier, kunt u nieuwe energie opdoen op camping Lous Seurrots, aan de kust van Les Landes. U kunt kiezen uit accommodaties of staanplaatsen onder de pijnbomen of langs de rivier. Er is een deels overdekt zwemparadijs met glijbanen en een peuterbad en de hele dag door zijn er volop activiteiten.

 

Neem uw campingvakantie in Yelloh! Village Lous Seurrots te baat om Les Landes te ontdekken: de vuurtoren van Contis, Mimizan, het natuurreservaat langs de rivier courant d’Huchet en het dorp Uza. Uiteraard ontkomt u er niet aan om de streekgerechten te proeven, zoals foie gras, confit de canard of magret. Beleef een onvergetelijke gezinsvakantie in Les Landes!

Daar word je blij van

 • op 500 m van het strand
 • tal van sportieve animaties voor klein en groot.
 • in het hartje van een 15 ha groot dennenbos langs de oever van de rivier
 • een familiale en jonge sfeer
Open van 07/05/2021 tot 19/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 58 42 85 82

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe chalets 6 personen

 

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Geniet van de buitengewone ligging van het Yelloh! Village Lous Seurrots: aan de rand van de rivier de Contis en op slechts 500 meter van het strand en de oceaan. Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u volop waterplezier beleven in ons grote zwemparadijs, met glijbanen en een overdekt en verwarmd zwembad!

Wellness

Meer weten?

Laat u met Yelloh! Village verleiden tot ontspanning! Kies voor anders-dan-anders en ontdek de wellnessruimte van camping Lous Seurrots by Osmose, onze partner: u wordt er hartelijk ontvangen door onze specialisten die als geen ander weten met welke zorg ze u moeten omringen! Geniet in een idyllische omgeving eindelijk van de weldaden van een echte campingvakantie …

Kinderen en tieners

Meer weten?

In het Yelloh! Village Lous Seurrots genieten je kinderen van een bevoorrecht kader tussen zee, duinen en rivier. Behalve over een mooi strand in de buurt van een ruim, speciaal voor hen ontworpen aquapark, is er ook Lous Pitchoun, dat ze verwelkomt voor sportieve en culturele activiteiten, onder begeleiding van gediplomeerde animatoren.

Sport en activiteiten

Meer weten?

Ter plekke of anders vlak in de buurt, kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten in de vrije natuur. U kunt vissen in de rivier of de oceaan, surfen op de golven aan het strand van Contis of eropuit trekken met een kano!

Diensten

Meer weten?

Het voltallige personeel van Yelloh! Village Lous Seurrots staat tot uw dienst. Voor uw dagelijkse benodigdheden hoeft u de camping niet te verlaten. Wij hebben ervoor gezorgd dat alle voorzieningen en diensten binnen handbereik zijn om u een onbezorgde vakantie te kunnen bieden.

In de omgeving

Meer weten?

Camping Lous Seurrots ligt in de ongerepte natuur van Les Landes, een karakteristieke streek met een gevarieerd landschap en talrijke tradities! U hoeft zich niet te vervelen! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×