Camping Contis

Contis ontdekken vanop de camping, dat is genieten van een beschermde natuur tussen oceaan en bos.

Aan de kant van de Landes ontdekt u een wild, ongerept natuurgebied bezaaid met kurkeiken en dennenbomen. Te voet, met de fiets of zelfs te paard kunt u gebruikmaken van de vele wandelpaden die deze regio te bieden heeft. Of misschien kunt u wel een fiets huren om een van de vele fietsroutes vanuit Contis te volgen en zo de prachtige kust van de Landes te (her)ontdekken.

Aan strandzijde ziet u, zover het oog reikt, kilometers fijne zandstranden. Pret verzekerd voor de hele familie: luieren in een ligstoel, ontspannen, zonnebaden, zwemmen of plonsen in een bewaakte zone of aan watersport doen en surfen op de krachtige golven van de Atlantische Oceaan.

Vakantie op een camping Contis 

Contis is een gezellige kleine badplaats waar nog een familiale sfeer hangt en die ook gevrijwaard gebleven is van massabebouwing, de ideale badstad dus voor een campingvakantie met de hele familie. Het innemende karakter, het uitgebreide activiteiten- en ontspanningsaanbod en de prachtige natuur zullen u weten te bekoren en zorgen ervoor dat uw campingvakantie in Contis een onuitwisbare indruk nalaat.

Surf, zwem en geniet van een ontspannen vakantie met de hele familie op de kilometerslange fijne zandstranden.

Maak tijdens uw campingvakantie zeker ook een ommetje langs de vuurtoren van Contis die tussen Biarritz en Cap-Ferret, in het binnenland, trots uitkijkt over de oceaan. Beklim zijn treden en geniet van een adembenemend uitzicht over het kustgebied ...

×